Search

10 odličnih beauty proizvoda bogatih hijaluronom

10 odličnih beauty proizvoda bogatih hijaluronom

Sastojak koji briše bore i hidratizira kožu

Image: Promo

Kad koža počne gubiti elastičnost, postane dehidrirana i dobije sitne borice, vrijeme je za pojačanu njegu koja bi trebala biti bogata sastojkom poznatijim kao hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je čuveni sastojak koji hidratizira kožu i tako smanjuje mogućnost nastanka neželjenih bora na licu. Posljednjih nekoliko godina preplavio je beauty industriju i gotovo svaki brend na tržištu ima barem jedan proizvod, ili cijelu liniju koja je bogata hijaluronom. Osim što je hijaluron element u procesu staranja kože, najviše ga ima upravo u njoj i u vezivnom tikvu. Potiče proizvodnju kolagena te je zaslužan za elastičnost i hidrataciju kože, a danas ga možemo naći u kremama, serumima i maskama te tretmanima mezoterapije i popularnim dermalnim filerima. Izdvojili smo deset proizvoda, od kojih većinu možete pronaći na našem tržištu.

Kozmetika Novaexpert u svojoj liniji ima serum Hyaluronique koji je izuzetno ugodan za lice i već poslije nekoliko nanošenja, koža poprima blistavi sjaj i nestaju tragovi sivkaste, dehidrirane ili umorne kože. Iz Chanela smo izdvojili noćnu kremu bogatu hijaluronskom kiselinom,  formula od koje se sastoji ide mnogo dalje od površne korekcije znakova starenja. Lancômeov koncentrirani serum Advanced Genifique u samo 7 dana koži vraća mladenački sjaj, čini kožu otpornom na vanjske utjecaje, revitalizira ju i ona izgledna vidno svježije. I ovog proljeća ne zaboravite brinuti o svojoj koži i podarite joj sve potrebne sastojke kako bi bila blistava od jutra do navečer, svaki dan. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više