Search

10 savršenih proljetnih podloga za lice

10 savršenih proljetnih podloga za lice

Za besprijekoran ten


Image: Promo

Nužan visoki faktor zaštite koji se danas nalazi u gotovo svakom puderu samo je jedna od stvari koja je posebno važna za prve zrake sunca. Druga je, naravno blistav ten.

Dugi dani, vedro nebo, procvala stabla i toplo vrijeme uvijek nas iznova napune nekom novom, životnom energijom. Tako je to u proljeće kada se mijenja vrijeme i kada izlazimo iz zimskog pokrivača koji nas je štitio mjesecima. Dolaskom proljeća biramo i svježe novitete iz bogate beauty riznice i pomičemo granice u šminkanju. Trendovi nameću svoje, postavljaju se standardi proljetnih lookova i gotovo uvijek se stavlja naglasak na prozračan i blistav ten. Bez obzira na sve nesavršenosti koji postoje na koži, idealna podloga u obliku tekućeg pudera rješava sve te malene nedostatke. Veliki izbor proizvoda na tržištu često zbunjuje i ponekad smo u nedoumici oko pitanja koji je puder najbolji izbor za nas. Onaj na bazi vode ili pak gušće teksture, onaj koji sadrži sjajne čestice ili matirajući koji će našem licu osigurati višesatnu postojanost? 

Izabrali smo nekoliko proizvoda koji vas neće iznevjeriti ni ovog proljeća, a posebno bi izdvojili Chanelov Les Beiges puder kojeg karakterizira izrazito lagana tekstura koja je bogata hijaluronskom kiselinom, biljnim ekstraktima i mineralnim pigmentima. Za ljubiteljice dugotrajne postojanosti, kozmetička kuća Vichy lansirala je svoj Teint Idéal koji će vam osigurati 14-satno prikrivanje uz prirodan izgled tena. Francuska kuća Sisley predlaže laganu tonirajuću podlogu s dugotrajnom hidratacijom zahvaljujući ekstraktu sljeza, suncokretovog ulja i ulja šljive koji kožu čini mekom i blistavom. Zavirite u naš izbor i otkrijete svog novog favorita. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više