Search

11 beauty brendova kojima Skandinavci vjeruju

11 beauty brendova kojima Skandinavci vjeruju

Proizvodi kojima možete vjerovati

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ru,
PR

Muškarci i žene s područja Skandinavije podjednako brinu o svojoj koži, i to uz pomoć proizvoda spravljenih od ekoloških i lokalno dostupnih sastojaka

U zemljama poput Danske, Švedske i Norveške je potpuno normalno da svi, neovisno o dobi ili spolu, vode računa oko svog izgleda i zdravlja, odnosno pravilne njege kože lica i tijela. S obzirom na niske temperature tog područja, kao i jake vjetrove, osnova od koje se polazi je snažna hidratantna krema, a po potrebi i maske za temeljito obnavljanje kože. Uz to, redovito se odlazi na razne spa tretmane, koji se često nalaze u prirodi i pružaju jedinstveno iskustvo. Primjerice, jedan od češćih oblika provođenja slobodnog vremena među skandinavskim ženama je odlazak u saunu.

Treba naglasiti i kako Skandinavci u jednakoj mjeri njeguju lice, ruke i stopala, a muškarci i bradu. Za sve to postoje točno određeni preparati kojima su vjerni godinama. Uz pomno biranu preparativnu njegu, za dobar izgled Skandinavaca je svakako zaslužna i prehrana koja se često sastoji od lokalno dostupne ribe i kombinacije vlakana. Sličnim principom se vode i tamošnji proizvođači kozmetike, koji u svojim kremama i losionima redovito koriste lokalno bilje, voće i povrće. U nastavku pogledajte 11 takvih brendova, u čijoj će ponudi svatko naći nešto za sebe.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više