Search

12 beauty proizvoda neophodnih za dugi avionski let

12 beauty proizvoda neophodnih za dugi avionski let

Briga o hidrataciji kože na više od 10 tisuća metara iznad zemlje


Image: Promo

Za vrijeme duljih putovanja u avionu, nedostatak vlage i strujanje zraka doslovno izvlači vodu iz gornjeg sloja naše kože te se valja dobro pripremiti prije odlaska na put

Ako uskoro planirate odlazak na godišnji avionom i krećete na dugi let, osim dobrog štiva trebali bi obratiti i pažnju na njegu kože za vrijeme leta. Ubrzani način života, nagomilani stres i ponekad nezdrave navike na našoj koži uvijek ostavljaju trag. Tijekom vožnje u avionu gdje je jedan od problema veliki nedostatak vlage, važno je opskrbiti se beauty proizvodima koji će pomoći zaštititi vašu kožu od svih posljedica. Kako bi izbjegli dolazak na odredište sa sivom, suhom i dehidriranom kožom preporučuje se intenzivno vlaženje kože barem nekoliko dana prije putovanja zrakoplovom. Na dan leta potrebno je pojačati njegu kombinacijom hidratantne kreme i ulja, a posebno važno je obratiti pažnju na područje ispod očiju. To je jedino mjesto koje tijekom dana ne proizvodi svoju vlažnost i zbog toga može biti jako suha nakon leta. 

Tijekom leta možete također primjenjivati istu njegu, dodati joj hidratantni balzam za usne poput ovog Chanelovog i tijekom putovanja osvježiti se termalnom vodicom ili Caudalie beauty eliksirom. Bilo bi dobro sa sobom imati hranjivu masku za lice kao što je Sisley maska od crne ruže kako bi vaša koža imala potpunu hidrataciju i ostala vlažna kroz cijelo putovanje. U nastavku otkrijte proizvode koji će biti vaši idealni suputnici za vrijeme leta avionom. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više