Search

3 hrvatske beauty blogerice čije blogove svakodnevno pratimo

3 hrvatske beauty blogerice čije blogove svakodnevno pratimo

Anatomy of Beauty, Beauty & Mess i Babushka


Image: Privatni album / Instagram

Tri omiljene beauty adrese gdje možete pročitati opsežne recenzije kozmetičkih proizvoda, čitati pametne tekstove o svijetu ljepote i na kraju, inspirirati se lookovima

Iako su već dugo na sceni, ponekad imam dojam da su beauty blogeri dosta zapostavljeni za razliku od onih modnih. U virtualnoj ludnici u kojoj živimo i u moru sadržaja koji svakodnevno pretražujemo, svatko od nas se na kraju uvijek vraća poznatim adresama na kojima uvijek može pronaći sve što mu je potrebno i naravno, oku ugodno. Val beauty blogerica u Hrvatskoj počeo je već davnih dana, a ja sam sve do danas ostala vjerna nekim (vjerojatno) svima poznatim adresama koje me osim zanimljivih recenzija, uvijek iznenade simpatičnim videima, fotografijama i sveukupnim pristupom vođenju bloga i ostalih društvenih mreža. 

Za početak svakako moram izdvojiti beauty blog Anatomy of Beauty iza kojeg stoji simpatična Blanka za koju ćete, čim ju vidite, spoznati da je luda za šminkom i fotografijom. S obzirom na to da je u svojoj blogerskoj (i životnoj/poslovnoj karijeri) postigla do sada mnogo, moglo bi se reći da je kozmetika njezin način života. Školovana vizažistica, country managerica, osebujnog stila, najčešće na u svojim postovima recenzira proizvode i objavljuje do savršenstva dovedene lookove. Ako još uvijek niste čuli i vidjeli što ona radi, vrijeme je da to promijenite odmah! 

3 hrvatske beauty blogerice čije blogove svakodnevno pratimo (фото 1)

Beauty & Mess je drugi blog koji redovno posjećujem, a radi se o stranici koja je nastala 2013. godine, pod vodstvom Martine Medur i Vesne Vodanović koje su do tada vodile svoje odvojene blogove. Zajedno su funkcionirale nekoliko godina, no gotovo zadnje dvije godine Martina Medur blog vodi sama. Sadržaj obuhvaća videa o šminkanju, recenzije preparativne i dekorativne kozmetike, najave novih proizvoda koji tek trebaju stići tako da je sadržaj vrlo aktivan i raznolik. Osim što je beauty blogerica, Martina je i vizažistica čije radove možete pratiti i na službenom Instagram profilu. 

3 hrvatske beauty blogerice čije blogove svakodnevno pratimo (фото 2)

Blog Babushka posebno volim zato što nerijetko obrađuje različite najrazličitije problematike i radi istraživanja koja se tiču beauty svijeta, ali uz to piše članke vezane za fitness kategoriju i zdravu hranu. Genijalan pristup, odlična energija i mnogo pametnih stvari na jednom mjestu upakirani su na ovoj adresi te ga pratim s guštom. Vodi ga Jelena Skendžić koja u slobodno vrijeme putuje, odlazi na koncerte i festivale, uživa u vegetarijanskoj hrani, kuha i vježba. Ondje ćete naći mnogo savjeta iz područja kozmetike, dermatologije, fitnessa i vegetarijanske prehrane. Svakako pratiti. 

3 hrvatske beauty blogerice čije blogove svakodnevno pratimo (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više