Search

#bodygoals: 3 ključna pravila Jennifer Lopez za vječno mladolik izgled i savršenu formu

#bodygoals: 3 ključna pravila Jennifer Lopez za vječno mladolik izgled i savršenu formu

Njoj vjerujemo!

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Getty

Osim ako ne živite izolirani od svih društvenih mreža i bilo kakvih vijesti iz svijeta celebrityja, morali ste barem jednom naići na fotografije Jennifer Lopez, žene koja je nedavno proslavila 50. rođendan, a koja izgleda gotovo jednako kao što je izgledala prije dvadesetak godina. Štoviše, mnogi bi rekli da izgleda i bolje nego što je izgledala prije. Neki će na takve, apsolutno nevjerojatne fotografije komentirati da je njezin jedini posao, kao pjevačice i glumice, da izgleda dobro i da konstantno radi na sebi. Drugi će dodati i kako ima cijelu četu ljudi koji se o njenom izgledu brinu; od osobnog trenera, preko nutricionista i privatnih kuhara, pa sve do liječnika i kozmetičara. To je nedvojbeno točno, ali je točno i to da istim raspolažu i sve druge holivudske zvijezde, pa ipak ne izgledaju poput nje.

Poanta ovog članka nije veličanje kulta vječne mladosti i stvaranja osjećaja manje vrijednosti kod svih onih koji izgledaju poput običnih smrtnika, a svijet Jennifer Lopez i privatnog tima im je miljama daleko. Poanta je još jednom pokazati kako se životne navike nužno odražavaju na izgled, i kako nema tog liječnika niti trenera koji će sakriti činjenicu da se loše hranite ili ne spavate dovoljno. Jennifer Lopez je u nedavnom intervjuu za InStyle otkrila svoje 3 ključne stavke zbog kojih misli da izgleda dobro, a zbog kojih se svakako osjeća fantastično. Dobra vijest je da si sva tri možete priuštiti!

#bodygoals: 3 ključna pravila Jennifer Lopez za vječno mladolik izgled i savršenu formu (фото 1)

1. Jennifer je istaknula kako magična formula ne postoji; tijekom cijelog je svog života vodila brigu o sebi i svom zdravlju, i to se moralo odraziti i na to kako sada izgleda. Ipak, pravilo broj jedan glasi suzdržavanje od kofeina. Svoj izvor energije traži u drugim sastojcima ili pak aktivnostima, poput redovitog vježbanja koje uključuje treninge s utezima, pilates i vožnje biciklom.

2. Nekima bi ovaj savjet mogao pasti još teže od prethodnog, ali Jennifer kaže kako nikad ne konzumira alkohol. Dobro je poznato kako alkohol jako loše utječe ne izgled naše kože iz cijelog niza razloga, a jedan pogled na kožu Jennifer Lopez bi mogao biti dovoljna motivacija za reći zbogom svim onim koktelima i vinima. Ili?

3. Nekako smo i očekivali da će se na njenoj listi naći i ovaj vječni savjet. Dovoljna količina sna je nešto što nikad ne smijete podcijeniti, a Jennifer je istaknula kako tu uglavnom ne radi kompromise.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više