Search

4 lijepa beauty looka s Met Gale koja možete isfurati u večernjem izlasku

4 lijepa beauty looka s Met Gale koja možete isfurati u večernjem izlasku

Naglasak je na seksi očima

Tekst: A.P.


Image: Getty/Guliver

Zadana tema najvećeg crvenog tepiha modne industrije nije se oslanjala na tipičan beauty look. Camp nalaže ekstravaganciju te je većina uzvanica dala svojim make up artistima na volju, što su oni naravno s oduševljenjem prihvatili. Malo je događanja na kojima make up artisti mogu pokazati svu snagu svoje mašte jer žene žele izgledati klasično lijepo, te je sinoć bila jedinstvena prigoda da se neki klasičan pojam ljepote gurne preko ruba i da se isporuče senzacionalni beauty lookovi kakve samo viđamo na couture revijama i u editorijalima. Taj beauty stil nije prenosiv u stvarni život, kao što nije ni većina Instagram beauty tutoriala bez obzira na to što vam beauty blogeri/influenceri prodaju pod "nosivi" make up. Međutim na crvenom tepihu smo ipak pronašli 4 beauty looka koja su jako lijepa i prenosiva u stvarni život, pogotovo ako govorimo o večernjim izlascima. U nastavku pogledajte koje smo lookove odabrali:

Kim Kardashian West

Kim Kardashian

Nema top beauty liste bez žene koja je samostalno pokrenula više trendova u ljepoti od dizajnerskih i beauty brendova. Njen vjerni suradnik Mario Dedivanovic je kreirao look u skladu s moćnom Mugler haljinom koja je izgledala kao da je Kim izašla iz vode. Brončani i zemljani tonovi su standard u make up-u, a kada su obogaćeni s glitterom i masnijom teksturom poput ove koju Kim nosi, daju naglašeno seksepilan izgled očima.

Hailey Bieber

Hailey Bieber

Klasičan cat eye je i dalje najseksepilniji look za svaki oblik očiju. Ovisno koliko ste vješti u izvlačenju tuša na kapcima možete se poigrati s bezbroj različitih varijacija na ovu temu. Make up artistica Denrika Bedrossian se odlučila za neutralnu nježno ružičastu podlogu na kapcima

Halsey

Halsey

Preplanuo ten i zlatni make up sigurna su ljetna kombinacija za večernje izlaske. Make up artistica pop dive Halsey naglasila je kuteve očiju s glitterastim zlatnim sjenilom, a look pojačala s jako gustim umjetnim trepavicama. Bronzer na obrazima i nježno ružičaste usne sa sjajilom zaokružili su ovaj ljetni večernji make up.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Manekenka je u više navrata priznala da ima velikih problema s tenom i da je muče akne te je u njenom slučaju najveća koncentracija bila na postizanju blistavog i glatkog tena. Na obraze je naneseno kremasto rumenilo u nijansi breskve, a slični tonovi su korišteni i za usne sa sjajnim premazom. Oči su blago naglašene s laganim zemljanim tonovima,a dramatičan pogled je postignut s jakim umjetnim trepavicama. Za večernji izlazak, na kapke stavite nešto kraće trepavice. Efekt će biti isti, ali prirodniji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više