Search

4 jesenske frizure po uzoru na \"it\" djevojke s Instagrama

4 jesenske frizure po uzoru na "it" djevojke s Instagrama

Trendovske varijante koje se veselimo isprobati

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Većina se vratila s godišnjih odmora i krenula s uobičajenom životnom rutinom. Uz obavezne light depresije izazvane upravo tom back to reality situacijom, okupiramo se promjenama i odlukama veznim uz početak devetog mjeseca, odnosno drugog najpoznatijeg novogodišnjeg datuma. Među promjenama se uglavnom nalaze one vezane uz posao, životne navike ili pak naš izgled, dok potonje područje kod velikog dijela podrazumijeva promjenu frizure. Kako smo se i samim uhvatili u razmišljanjima o opcijama koje bismo ove jeseni mogli isprobati, odlučili smo pretražiti Instagram profile poznatih djevojaka iz Hrvatske iz svijeta te izdvojiti nekoliko popularnih i zanimljivih varijanti na koje smo ondje naišli.

Bujne kovrče

Ako je suditi po izborima brojnih influencerica, sve ono silno feniranje kose ili pak pretjerano korištenje pegle za kosu postaje stvar prošlosti. Nose se bujne i raskošne kovrče i to čak i one vrlo sitne, karakteristične za osamdesete godine prošlog stoljeća. Uostalom, tko smo mi da proturječimo Beyoncé i Zendayi?

Zendaya

Kopče za kosu

Riječ je o proizvodu koji vjerojatno svi imamo negdje u bespućima ladica soba i kupaona, ali i proizvodu koji nismo baš navikli koristiti van udobnosti svog doma. Međutim, modeli poput Belle Hadid, Kaie Gerber možete vidjeti na brojnim street style fotografijama upravo s vintage kopčama za kosu. Možda se radi o trendu koji nismo očekivali, ali koji ćemo, s obzirom na razinu praktičnosti, vrlo rado prihvatiti.

Kaia Gerber

Marame i rajfovi

Ovaj će trend razveseliti sve one razigrane među nama - marame i rajfovi se na policama high street (ali i high end) dućana nalaze u svim mogućim bojama i oblicima, i zapravo ne možete previše pogriješiti ako se odlučite eksperimentirati i probati nešto drugačije.

Izabel Kovačić

Opuštene šiške + bob frizura

Pogodili ste - nema popisa popularnih frizura bez vječnog boba. Bilo da se radilo o proljeću, ljetu, jeseni ili zimi, bob ostaje popularan, a mijenjati se mogu eventualno njegove inačice. U sezonama pred nama nosit će se njegova opuštena (čitaj: razbarušena) verzija, i to uz dodatak isto takvih šiški. Mi kažemo može!

Ana Bacinger

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više