Search

4 luksuzna parfema kao idealan poklon

4 luksuzna parfema kao idealan poklon

Freywille Eau de Parfum Sphinx

BURO.


Image: PR

Ugledna austrijska kuća Freywille pridružila se prestižnom internacionalnom Haute-Joaillerie društvu proširivši svoju ponudu umjetničkog nakita najnovijim mirisnim kreacijama

Desetljećima diljem svijeta ovi bečki umjetnici oduševljavaju brojne ljubitelje umjetnosti i jedinstvenog nakita svojim raskošnim živopisnim kolekcijama pa je zapravo bilo pitanje vremena kada će predstaviti jednako posebne i ekskluzivne Freywille parfeme.

Četiri zanosna tekuća dragulja lansirana su nakon tri godine razvoja u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu. Proizvode se u limitiranim količinama jer, kao i kod izrade Freywille nakita, parfemska esencija se dobiva zahtjevnim i dugotrajnim procesom od vrhunskih sastojaka, primjerice Damask ruže iz Turske i Bugarske, ručno branog bergamota iz Kalabrije, irisa i tuberoza iz Grassea...

Freywille

Ne propustite među prvima u svijetu isprobati čaroban Freywille Eau de Parfum. Četiri nove umjetničke kompozicije već su dostupne u zagrebačkom Freywille butiku u Preradovićevoj 2, a sigurno će vas oduševiti baš poput njihovog divnog kolorističnog nakita. Prvu kompoziciju Magique čine svježe i lagane note bergamota i limete u kombinaciji s vetiverom i delikatnim frezijama. Innocent je suptilna mladenačka kompozicija elegantnih irisa i bijelog jasmina sa samozatajnom notom bršljana. Senzualna i ženstvena Rose je buket Damask ruža, frezija, ljiljana i božura zaokružen nagovještajem vanilije i laganim dodirom mošusa. Mistična i zavodljiva kompozicija Mystique bogata je i cvjetna, voćna malina sjedinjena s nježnom ružom i jasminom, okružena pačulijem i slatkim začinima poput vanilije i zrna tonke.

Freywille

Freywille umjetnički duh dolazi do potpunog izražaja i u dizajnu bočica ovih mirisnih noviteta. Iznimno otmjene, minimalističkih su kontura poput kocke leda s valjkastim čepom na vrhu, te ukrašene tek diskretnom medaljom s imenom parfema i malom crnom elegantnom mašnom. Maštovita vanjska ambalaža kreirana je u posebnoj harmoniji s Freywille kolekcijama nakita. Živopisne dekorativne vrpce oko okrugle luksuzne kutije odražavaju umjetnički Freywille dizajn, a pružaju i jedinstveno iskustvo jer se klijentu prepušta odabir motiva iz najdraže Freywille kolekcije.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više