Search

4 odlične maske za lice ako trebate brzo osvježenje kože za neki poseban događaj

4 odlične maske za lice ako trebate brzo osvježenje kože za neki poseban događaj

Čine čuda za umornu kožu

Tekst: A.P.


Scenarij: cijeli dan ste na poslu, niste se naspavali dovoljno, a niti popili onih 8 čaša vode koliko vam stručnjaci sugeriraju, ali ste zato u sebe uvalili dvije litre kave. Navečer imate izlazak, večeru ili neko događanje na kojem ne želite izgledati sivo, isprano i umorno. Ima li neke pomoći? Ima. Ta pomoć vam neće skinuti pet godina s lica (kako svi reklamiraju čudotvorne proizvode), ali sa sigurnošću vam možemo kazati da ćete izgledati kao da ste došli s nekog boljeg beauty tretmana. Dodajte u priču malo pudera i dobar korektor i stvar je riješena.

Maske za lice su južnokorejska priča koju je zapadnjački svijet objeručke prihvatio. Iako Koreanke imaju jako napornu beauty rutinu koja se sastoji od milijun koraka i maske stavljaju svaki dan, od njih ipak možemo pokupiti neke vrijedne savjete i prilagoditi ih našem tempu života i vremenu, kojeg realno gledajući nemamo. Maske za lice su tzv. quick fix kad vam je potrebno nešto jače od hidratantne kreme. Služe za trenutno osvježenje tena koji je nakon njihove aplikacije lakše prekriti puderom, točnije rezultat je bolji. Naime, dobar dio novih maski na tržištu u sebi ima sastojke koji kreiraju plump efekt na koži te instantno (na koji sat) popune bore i riješe problem. Ponuda maski je stvarno bogata i samo ovisi o tome koji vam je budžet. Možete odabrati jednokratne sheet maske ili one koje možete koristiti više puta. Ako imate problema s izborom mi smo izdvojili četiri provjereno dobre maske u svim cjenovnim kategorijama.

1. Sisley maska od crne ruže (cijena oko 1000 kuna)

maska

Kraljica među maskama ima i kraljevsku cijenu. Sisley Paris je premium kozmetika i svaki njihov proizvod je pun najkvalitetnijih sastojaka koje možete pronaći u beauty industriji. Ova maska nije iznimka i baza joj je crna bugarska ruža koja je dragocjen sastojak i u parfemskoj industriji. Maska sastavom prati njihovo dragocjeno ulje od crne ruže i čini kožu mekom, svježom i sjajnom. Nanesite je načisto lice i ostavite nekoliko minuta da se upije.

2. Novaexpert Beauty Minutes (29 kuna)

maska

Ovaj mini proizvod smo kupili u drogeriji i stvarno smo oduševljeni. U malom paketiću dobijete piling s C vitaminom i jako bogatu gustu masku koju nanosite nakon pilinga. Inače, Novaexpert Plump maska i piling imaju svoja samostalna pakiranja, a ovo je odlično zamišljeno kao mini beauty tretman u jednom. Koža je stvarno glatka nakon pilinga, a maska lijepo popuni sitne nepravilnosti na koži. Cijena je pristojna i iznosi 29 kuna.

3. Dr.Lancer - Lift & Plump sheet maska (oko 900 kuna, 4 maske u pakiranju)

maska

Proizvodi dr. Lancera su lijepo poredani u kupaonicama svih dobrostojećih dama u 30-im i 40-im godinama života. Ovog dermatologa zovu čarobnjakom za kožu i termin u njegovoj klinici u Los Angelesu je najtraženiji sastanak u gradu. U svojoj liniji preparativnih proizvoda ima i ovaj paket jednokratnih sheet maski koje ciljano djeluju na problem umornog izgleda lica. Zahvaljujući vrijednim sastojcima i bazi na osnovu biljnih stanica koža izgleda hidratizirano i svježe.

4. Serazena - Biokolagen hidrogel maska ( 542 kune)

maska

Čim ovu masku stavite na lice znate da je u pitanju "real deal". Natopljena je biokolagenom i biljnim uljima koje koža treba za regeneraciju i svježinu. Bilo bi dobro da prije ove maske napravite laganu eksfolijaciju lica kako bi se svi hidratantni sastojci što bolje upili i kako biste doista iskoristili svu vrijednost ove bogate maske.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više