Traži

5 noćnih maski za lice koje će transformirati vašu kožu

5 noćnih maski za lice koje će transformirati vašu kožu

Nećete pogriješiti niti s jednom

Tekst: E.G.


Fotografija: PR,
Buro247.mn,
Pinterest

Svi pravi ovisnici o trendovima u njezi kože odavno znaju da fraza "beauty sleep" ne podrazumijeva samo dovoljno količinu sna. Ona je, naravno, preduvjet svega, ali rezultate možete dodatno pojačati ako koristite posebne maske za lice. Riječ je o tzv. overnight maskama, koje tretiraju vašu kožu dok spavate i koje doista dolaze s odličnim rezultatima, ali ih mnogi još uvijek nisu uvrstili u svoju rutinu. Danas vas želimo uvjeriti da ih probate, i to na način da smo izdvojili 5 ponajboljih koje možete pronaći na tržištu. U nastavku doznajte o kojima je točno riječ...

Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask

Ovdje je riječ o uvjerljivo najpopularnijom proizvodu ove kategorije. Njena nježno ružičasta kremasta tekstura podsjeća na tekući jogurt i jako je podatna. Sa sastojcima poput ekstrakta lubenice garantira veliku hidrataciju kože, a može se koristiti na dva načina: za čišćenje lica ili kao maska koja se nanosi prije spavanja i ostavlja na licu tijekom cijele noći. Cijena od 45 američkih dolara po komadu svrstala ju je u kategoriju proizvoda za svačiji džep, i uopće nas ne čudi da se na listi čekanja za nju u jednom trenutku našlo čak 5 tisuća ljudi.

Chanel LE LIFT Skin- Recovery Sleep Mask

Chanelovu Le Lift liniju volimo otkako smo je prvi put probali, a s nama se slažu i beauty blogeri diljem svijeta. Skin - Recovery Sleep Mask je proizvod koji noću neumorno radi na obnavljanju stanica, a osim na licu, može se koristiti i na području vrata te dekoltea.

Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Mask

Ovo je hidratantna maska koja preko noći dubinski hrani i omekšava kožu te poboljšava sposobnost kože da zadržava vlagu, kako bi hidratacija bila još dugotrajnija. Koža je preko noći obnovljena, meka i osvježena, a najbolji učinak postići će ako se nanese navečer nakon čišćenja lica i ostavi na licu desetak minuta. Nakon toga se mekim ručnikom ili maramicom ukloni višak proizvoda, ali se obavezno ostavlja tanak sloj proizvoda na licu, koji će preko noći obnoviti vlažnost kože.

Vichy Slow Âge Nuit

Prva Vichy noćna njega i maska koja kožu obogaćuje kisikom i obnavlja je uslijed negativnih utjecaja iz okoline. Poboljšava stanično disanje i obnovu kože iz noći u noć. Nakon buđenja je koža u potpunosti hidratizirana i blistava, a iz noći u noć koža se bolje obnavlja i bore su zaglađene.

Origins Drink Up-Intensive Overnight Mask

Imate li izrazito suhu kožu kojoj uvijek dobro dođe nešto dodatne hidratizacije, ovo je noćna maska koju trebate probati. Sastoji se od hijaluronske kiseline, avokada i vode sa švicarskih ledenjaka, a koži jamči hidratizaciju i do 72 sata. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više