Traži

5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali

5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali

Inspirirajte se!

Tekst: E.G.


Fotografija: Buro247.my,
Instagram

Ljeto će vrlo skoro doći svom kraju i stići će nam jesen, godišnje doba koje često označava i početak promjena. Za slučaj da ste i vi u potrazi za kakvim osvježenjem frizure ili načina na koji nosite šminku, odlučili smo vam ponuditi nekoliko opcija koje su predstavile žene iz javnog života. Naime, crvenih tepih nedavno održanih MTV nagradama vrvio je poznatim imenima koja su mahom pokazala bitno drugačija izdanja od onih na koje smo navikli, a mi smo sigurni da ćete među njima pronaći i nešto što bi funkcioniralo u vašem slučaju. U nastavku provjerite o čemu je točno riječ!

Svijetle boje na očima

Kao što su pokazale Amandla Stenberg i King Princess, ne treba se bojati jarkih boja, već ih samo treba znati pametno iskoristiti. Malo pigmentiranog sjenila osvježit će vaš cjelokupni izgled, a možete birati između opcija poput smokey eye looka u kombinaciji sa sjenilom u boji ili pak nošenja samog sjenila.

5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali (фото 1)

Razdjeljak na stranu

I dok je uredno počešljana kosa s razdjeljkom na sredini tjemena uvijek u trendu, ne možemo poreći kako su Kylie Jenner i Sofia Carson sa svojim frizurama izgledale odlično. I jedna i druga su se odlučile za razdjeljak na stranu u kombinaciji s niskim repom i zalizanom kosom, a nešto nam govori da ćemo ovu frizuru na crvenih tepisima viđati još neko vrijeme.

5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali (фото 2)

Kratka "pixie" frizura

Želite li u najkraćem mogućem roku napraviti drastičniju promjenu i izgledati svježije, pixie frizura bi mogla biti upravo ono što tražite. Naravno, ako imate dovoljno hrabrosti. Upravo su se za ovu frizuru nedavno odlučile Teyana Taylor i Cardi B, i dobile brojne pohvale.

5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali (фото 3)

(Pre)naglašene trepavice

Retro trendovi i dalje ne prolaze, a posljednji smo dokaz pronašli kod Millie Bobby Brown i Shay Mitchell, koje su se odlučile za prenaglašene trepavice u stilu 60-ih godina prošlog stoljeća. 

5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali (фото 4)

Dugi uvojci

Frizura koju je Cher učinila planetarno popularnom još prije nekoliko desetljeća i danas nailazi na brojne poklonike. Od sestara Kardashian-Jenner pa sve do Jennifer Lopez i Karrueche Tran koje su ovu frizuru odabrale za crveni tepih MTV nagrada, riječ je o jednostavnoj i elegantnoj frizuru koje se zvijezde ne mogu zasititi.5 novih beauty trendova s crvenih tepiha koje bismo rado isprobali (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar