Search

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku

Odaberite onu koja vam treba


Image: Promo/Arhiva

Iako su već neko vrijeme i na našem tržištu, mnoge žene se još uvijek pitaju čemu služe i kako ih uopće koristiti

Spužvica za nanošenje pudera, da ili ne? Mnoge žene, ali i vizažisti reći će kako je to apsolutno bespotrebna stvar, dok će druge reći kako ne mogu zamisliti nanošenje pudera bez nje. Mišljenja su kao i uvijek podijeljena, a prednosti i nedostataka ima baš kao i kod svakog proizvoda. Već neko vrijeme su i na našem tržištu prisutne spužvice jajastog oblika u raznim bojama, za koje se mnoge dame još uvijek pitaju čemu služe i kako se uopće koriste. Prije korištenja potrebno ih je navlažiti vodom, a posebno je važno da se često peru i održavaju. 

Wander Beauty spužvicu karakterizira zakrivljen vrh i ravni dizajn pri dnu koji omogućuju ravnomjerno nanošenje pudera te ostavljaju zaglađen prirodan sjaj kože. Besprijekorna šminka, bez vidljivih prijelaza, a ona je izrađena od materijala koji ne sadrži lateks. 

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku (фото 1)

 

Odličan kozmetički brend Hourglass ima odličan proizvod ako se želite poigrati s dimenzijama i naglasiti svjetlost na specifičnim područjima vašeg lica. Dizajnirana je tako da s lakoćom stoji u ruci i jednostavna je za korištenje. 

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku (фото 2)

Beauty Blender spužvica vjerojatno je jedna od najpopularnijih i jajastog je oblika. Idealan je za nanošenje tekućeg pudera i utapkavanje korektora ili osvjetljivača. Pogodna je za tekuće i kremaste teksture pudera i prije uporabe ju je potrebno smočiti i ocijediti nakon čega se ona poveća. 

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku (фото 3)

 

Sephora spužvice 

Veličina tih spužvica čini ih savršenim za putovanja ili svakodnevno nošenje u toaletnoj torbici. Malene su i vrlo lako dosežu područja koja s većima možda i nije tako jednostavno, primjerice područje očiju. 

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku (фото 4)

Koh Gen Do spužvice

Koh Gen Do spužvica izgleda poput mnogih drugih koje često dolaze u pakiranju s puderima, a stvorena je uz pomoć vrhunskog vizažista Koh Gena te je svojim oblikom, veličinom i teksturom funkcionalna za primjenu. Perfektno sjeda u dlan, a u pakiranju se nalaze dva komada. 

5 spužvica koje će poboljšati vašu šminku (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više