Search

9 odličnih noviteta koji su stigli u Douglas parfumerije

9 odličnih noviteta koji su stigli u Douglas parfumerije

S potpisom poznatih brendova

Tekst: A.P.


Bilo da trebate novi highlighter, korektor, kremu protiv bora, masku za lice Douglas vam nudi najveći izbor brendova srednje i premium kategorije....

Jesen je standardno bogata novim predstavljanjima i kolekcijama koje beauty kuće lansiraju za svoje kupce. U ponudi se lako izgubiti te smo vam nastojali olakšati izbor s 9 noviteta koje smatramo zanimljivima za sve tipove kože. U Douglas je stigao La Mer set koji sadrži pjenu za čišćenje lica 30 ml, Treatment Lotion 30 ml, Renewal oil 15 ml, Creme de la Mer 30 ml i kozmetičku torbicu. Ova edicija je limitirana te ako imate nekoga kome želite pokloniti nešto vrijedno ovo će je sigurno oduševiti. Sisley Paris je nedavno predstavio novi fantastičan highlighter za lice Stylo koji hvale blogerice diljem svijeta. Dolazi u četiri nijanse za svaki tip tena i košta 300 kuna.

Jedna od najboljih kozmetika za obrve jest ona s potpisom brenda Benefit. Imaju sve moguće olovke, sjenila, pincete, gelove - sve ono što vam je uopće potrebno za njegovane obrve. Njihova olovka Brow Contour Pro može obavljati više zadataka odjednom  i sadrži svjetliju nijansu, tamniju nijansu, dio za definiranje rubova i highlighter za luk obrva kako biste kreirali precizne, oblikovane obrve koje imaju dubinu i dimenziju. Dolazi u pet različitih nijansi i košta 275 kuna. U Douglas je stigla i jedna od najpopularnijih highlighter paleta s potpisom kuće Bobbi Brown i to u tri nijanse - Moon Glow, Sunset Glow i Afternoon Glow. Cijena iznosi 465 kuna. U galeriji pogledajte još noviteta koji su stigli u jesensku ponudu Douglas parfumerija.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više