Search

Büro 24/7 Bio: 10 odličnih prirodnih krema

Büro 24/7 Bio: 10 odličnih prirodnih krema

Kozmetika s potpisom prirode


Vjerojatno jedna od najboljih stvari koju možete učiniti za svoju kožu jest u svakodnevnu beauty rutinu uvrstiti dozu prirode koja će vam pomoći u učinkovitoj borbi protiv najčešćih kožnih problema i time joj povratiti onaj zdravi i mladenački sjaj

Danas se sve veći broj žena okreće prirodnim preparatima i kozmetici, no pitanje koje se praktički nameće samo od sebe jest: kako uopće znati što je prirodna kozmetika? Naime, pojam 'prirodno' nije jasno definiran i nema zakonske regulative koja točno određuje što se smatra prirodnim. S obzirom na to da mnogi proizvođači ovu rupu često debelo koriste u svoju korist, sve češće na policama dućana imamo prilike vidjeti proizvode koji na sebi nose naziv 'prirodno' ili, pak, 'organsko'. No, bez obzira na manjkavost ove definicije, prirodnom kozmetikom se smatraju oni proizvodi koji u sebi ne sadrže mineralna ulja i silikone, parafine i druge petrolate, sintetičke konzervanse, mirise, boje, genetski modificirane sirovine i nisu testirane na životinjama, no, isto je tako bitno naglasiti kako prirodna kozmetika nužno ne mora značiti i organska.

Büro 24/7 Bio: 10 odličnih prirodnih krema (фото 1)

Nekih 10-ak godina unatrag prirodna kozmetika dolazila je u vrlo neatraktivnoj ambalaži i vrlo je često bila čudne teksture, što je rezultiralo nedostatkom interesa kupaca. Danas, pak, situacija je kompletno drugačija. Ne postoji brend koji u svoj asortiman nije uvrstio nešto 'prirodno', a jedina stvar koja nas može spasiti od ove vječite konfuzije jest certifikat koji jamči prirodnost nekog proizvoda. No, unatoč tome, ima odlične organske kozmetike koja si jednostavno ne može priuštiti certifikat, ali zato koristi obilje odgovorno uzgojenih namirnica koje će pomoći vašoj koži da povrati svoju prirodnu ljepotu. U nastavku vam donosimo neke od najboljih krema za lice sa zelenim potpisom prirode.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više