Search

Büro 24/7 lista: beauty proizvodi koje želimo u prosincu

Büro 24/7 lista: beauty proizvodi koje želimo u prosincu

Ususret blagdanima


Image: screenshot

Zagazili smo i u posljednji mjesec godine kada se zbrajaju sve akcije koje smo učinili tijekom godine...

Beauty proizvode koje smo kupili ili barem poželjeli kupiti, bolje da ne zbrajamo. Sigurno ih se nagomilalo kod svake žene, jer dobro znamo onu staru: "Ovakav ruž još nemam u toaletnoj torbici". Sve do onog dana kad prekopamo kutije i otkrijemo kako posve slučajno imamo barem 5 lakova za nokte u istoj nijansi. Poznato? (smijeh)

I dalje ne prestajemo skupljati sitnice koje nas čine radosnima, njegovanima i lijepima. Stižu blagdani pa sigurno neke stvarčice možemo poželjeti i ispod bora, a do prosinca smo sigurno nabavile sve što smo trebale. Parfem za proljeće i ljeto, sada je zamijenio jesenski koji obožavamo, a mi smo ponovno poželjele YLS Black Opium koji divno pristaje uz zimske kapute, a i ove godine se našao u limitiranom raskošnom izdanju. Od dekorativne kozmetike ovog mjeseca baš i nismo skromni, a tako je to kad se spremaju tulumi i božićni domjenci i zabave. Zlato, glitter, sjaj i još malo sjaja. Ljubiteljice klasike poludjet će za novim ružem za usne Gigi Hadid za Maybelline koji je jedan od onih koje treba imati u svojoj paleti, a ekstravagantnije dame sigurno će osvojiti set za šminkanje očiju koji potpisuje Pat McGrath. Hladne srebrne nijanse stvorene su za partijanerice, ali uz srebrnu ove sezone je zlatna ponovno jako trendi. Masni zlatni premaz na očima ove sezone garantira najbolji look na zabavi. Odabrali smo onaj brenda Stilla koji izgleda baš kao tekuće zlato. Od proizvoda za kosu biramo puder u spreju koji će kosi dati veliki volumen, bilo da poželite nositi valove kao ljeti ili frizure koje iziskuju malo "tapiranja". 

Krema za tijelo nikad dovoljno, pogotovo u sezoni grijanja, a mi biramo Kiehl's kremu u limitiranoj Disney kolekciji koja nas je oduševila. Sve dame koje su se odlučite otisnuti negdje za blagdane oduševit će Chanelov set kozmetike i putnih pakiranja mirisa, kao i Decleor aromaterapijski "bombon". Ova godina bila je prepuna beauty inovacija, a jedna od njih je sigurno i maska za oko očiju koju potpisuje Dr.Dennis. Znamo da je koža ondje najtanja i najbrže se na njoj poznaju borice, tako da je ova maska pun pogodak za to područje. Evo, još samo to u ovoj godini i iduće nećemo poželjeti ništa. Ništa slično, jel'? H&M je ovogodišnji adventski kalendar popunio s lakovima za nokte, po jedan za svaki dan. Pa, što nam više treba osim eto, neke sitnice za pod bor. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više