Search

Büro 24/7 lista: beauty proizvodi koje želimo u srpnju

Büro 24/7 lista: beauty proizvodi koje želimo u srpnju

Ljetne radosti


Image: Promo

Ljeto je i službeno počelo kao i vrijeme godišnjih odmora, a mi smo za srpanj odabrali nekoliko beauty proizvoda koje želimo u svojoj torbici

Kreme za sunčanje s visokim faktorom ste sigurno već svi nabavili, ali ako niste pogledajte što nudi brend Avene u svojoj kolekciji za sunce. Faktor 50 će osigurati kožu od nepoželjnih utjecaja i mogućih opeklina. Osim proizvoda ciljanih za odlazak na plažu tu je i odlična Lierac linija koja je namijenjena za vrijeme nakon sunčanja te će vašu kožu u kratkom roku regenerirati i nahraniti. Lagane parfemske vodice uvijek su dobar odabir za ljeto, a iz Chanela smo odabrali laganu teksturu od jasmina koja je kreirana davne 1927. godine i smatra se jednim od najcjenjenijih beauty proizvoda ove kuće. Ima višestruku namjenu i može se koristiti samostalno ili uz kremu. Njegujući ekstrakti cvijeta jasmina koji je alfa i omega ove kuće ugodit će vašoj koži.

Tekuće metalik sjenilo za oči novitet je iz kozmetičke kuće Lancôme i vidimo ga uz lagano brončani ten, a dolazi u nekoliko neodoljivih nijansi. Ako još uvijek niste isprobali poznati Touche Éclat koji je dobio još jednu inačicu (i to u jastučiću) onda je sada pravo vrijeme za eksperimente. Ljeti posebno volimo kremasta rumenila koja možemo nanijeti i na kapke, a kako bi šminka savršeno funkcionirala što dulje, tu je novi sprej iz kokos linije Marca Jacobsa. U nastavku otkrijte što smo sve odabrali za ovaj mjesec: 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više