Search

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak

Manikura, kratka masaža, tretman lica ili njega kose


Image: Promo

Donosimo nekoliko kratkih beauty tretmana koje si možete priuštiti u vrijeme pauze za ručak i u to kratko vrijeme uživati u stručnim rukama profesionalaca

Nema potrebe svakodnevno ponavljati probleme kao što su: kronični nedostatak slobodnog vremena, prekratki dani ili već potpuno ispunjeni vikendi. Sve želimo stići, sve potrebe namiriti, ali utrka s vremenom je uvijek izgubljena bitka. U toj utrci često zapostavljamo sebe i svoje malene beauty rituale koji su iako kratki, uvijek nas iznova preporode i daju nam injekciju dobrog osjećaja u svojem tijelu. I umu. Upravo zbog toga što smo natrpani sa svakodnevnim obavezama, donosimo odličan prijedlog za razbijanje rutine i krađu tih pola sata ili sat koje ćemo ukrasti samo za sebe. Time smo se vodili kada smo sastavljali beauty vodič po Zagrebu i zavirili u ponudu tretmana koje je moguće obaviti čak i onda "kada nam se jako žuri". 

Studio Manos Nail Lounge (Mala Ulica 1 i Trg Anta Starčevića 3) 

Pedikura ili manikura u Manosu uvijek su dobra ideja. Njegovane ruke i nokte mnogim su ženama na prvom mjestu, a ovom studiju tim stručnjaka jako dobro zna što radi. Pored ugodne atmosfere uvjerit ćete se u odličnu uslugu (ako ju još niste isprobali) i doslovce sjajan krajnji efekt neće izostati. 30 minuta bit će dovoljno da uredite vaše nokte običnim, polutrajnim ili trajnim lakom. Raskošna ponuda nijansi lakova je jedina stvar koja bi vam mogla pomrsiti račune kada je u pitanju - vrijeme. 

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak (фото 1)

Brow Bar (Gajeva 8) 

Još jedno ugodno mjesto na koje možete skoknuti i urediti svoje obrve. Brow Bar u samom centru grada je najbolje mjesto na kojem će stručni tim vaše obrve dovesti do savršenstva, a dobro je poznato da je threading najbolji, najprecizniji, najprirodniji i najdugotrajniji način oblikovanja obrva, a svoj termin rezervirajte ovdje. 

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak (фото 2)

Bliss Institut (Ilica 15) 

Beauty oaza u koju često svraćamo je Bliss Institut u kojem se istovremeno možete kvalitetno opustiti, ali i pobrinuti za svoje zdravlje. Kao prvi Decléor institut u regiji prepun je raznovrsnim tretmanima koje najbolje opisuje kombinacija luksuza i profinjenosti, ali i vještina najboljih stručnjaka u području ljepote. Preporučujemo Aroma Radiance tretman koji traje svega 30 minuta, a vašoj koži će instantno podariti piling, drenažu te serum i balzam koji su pogodni baš za vašu kožu i imat ćete osjećaj kao da ste se opuštali puno dulje. Provjereno genijalna pauza. 

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak (фото 3)

Poliklinika Bagatin (Kneza Višeslava 14/2 i Grada Vukovara 269a/10)

Poliklinika Bagatin inovativna je poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih doktora iz čak 7 grana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. Širok raspon usluga, individualni pristup i stručnost samo su neke od karakteristika, a u pauzi za ručak stignete obaviti mezoterapiju koja će vam osigurati hidrataciju te vašoj koži vratiti sjaj, elastičnost i tonus. A na posao ćete se vratiti svježi i blistavi. 

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak (фото 4)

Ruža Institut Kérastase (Vlaška 65) 

Ruža je odavno sinonim za mjesto na kojem vaša kosa postaje savršena u kakvom god stanju se ona nalazila po dolasku. Veliki novitet u salonu je i specijalizirani Hair & Scalp Profiler, prva digitalna kamera na svijetu koja precizno određuje vaš tip kose, ali i vlasišta i shodno tome se kreira idealna njega i održavanje. Uz detaljnu analizu dijagnostičkom kamerom i sastavljanjem prave formulacije Kérastase Nutritive Prestige protokola dostupnog jedino ondje, suha kosa i ispucani vrhovi padaju u zaborav, a ženama je pružena mogućnost ostvarenja jedne od ključnih želja kada je o kosi riječ - meka, nahranjena, svilenkasta i bujna. Koja žena bi ovome mogla odoljeti? 

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak (фото 5)

Ruža Pure Aveda (Dežmanova 5) 

Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha, brine se Aveda. Organske boje i proizvodi za lice, tijelo, kosu potpuno su prirodni, a jedan od noviteta salona su i specijalni organski tretmani njege, najveće moguće efikasnosti. Ondje se možete prepustiti u ruke stručnjacima i uživati u kratkim tretmanima za kosu ili jednostavno otići na frizuru. "Preporod" je zagarantiran u trenu. 

Büro 24/7 vodič: beauty tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak (фото 6)

DermaCare Centar (Teslina 12) 

DermaCare Centar volimo iz više razloga. Osim što se nalazi u samom srcu centra, u svojoj ponudi nude MicroZone tretmane u trajanju od 30 minuta do sat vremena i savršeno se uklapaju u vrijeme pauze za ručak. Predlažemo MicroZone tretman s kojim ćete brzo i efikasno djelovati na akutne promjene na koži poput podbuhlih podočnjaka, dehidracije ili izbijanja, a potrošit ćete samo 20-ak minuta. Osim trenutačnih rezultata, njegova je prednost što ga možete napraviti i izvan sobe za tretmane. Idealan je za održavanje zdravlja kože između redovitih posjeta. Opustite se i uživajte! 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više