Search

Beauty čarobnjak koji trajno uklanja vidljive dlačice i ostavlja kožu glatkom

Beauty čarobnjak koji trajno uklanja vidljive dlačice i ostavlja kožu glatkom

Braun Silk-expert IPL

Tekst: Promo


Image: Promo

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica otkrila je svoje idealno rješenje za trajno uklanjanje vidljivih dlačica s Braun Silk-expert IPL-om

Najbrži i najsigurniji uređaj za trajno uklanjanje neželjenih dlačica Braun Silk-expert IPL dobio je svoju ambasadoricu, poznatu voditeljicu i glumicu Doris Pinčić Rogoznica koja je potvrdila njegovu učinkovitost. Doris je u revolucionarnoj IPL svjetlosnoj tehnologiji pronašla savršen način za trajno uklanjanje suvišnih dlačica s lica i tijela.  

"Oduševljena sam Braun Silk-expert IPL-om jer već nakon nekoliko korištenja primjećujem da su mi se neugodne dlačice prorijedile. Upotreba Braun Silk-expert IPL-a je krajnje jednostavna i sigurna, a tretman radim u vrijeme kad meni odgovara, u svom vlastitom domu. S obzirom na to da često imam različite nastupe, više ne moram brinuti o epilaciji. Posebno se veselim bezbrižnom nošenju lepršavih haljina - ljeto može početi!"

Što Braun Silk-expert IPL čini tako posebnim?

Najbrža IPL tehnologija nove generacije Braunovih Silk-expert IPL uređaja omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, a uređaj ima 300.000 bljeskova dovoljnih za 15 godina korištenja za cijelo tijelo! Nježnost, sigurnost i pouzdanost ovih uređaja uklanjanje dlačica čini nikad lakšim i jednostavnijim, a tretman obavljate u udobnosti svog doma i to kad vi poželite. Braun Silk-expert IPL, jedini je IPL uređaj s inteligentnim senzorom SensoAdaptTM koji neprekidno očitava nijansu vaše kože i sukladno rezultatima prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji, a upotreba jednostavna i praktična. Proizvod je klinički testiran, a 94% žena primijetilo je vidljive rezultate nakon samo 3 mjeseca*. Uređaj ne treba baterije niti ga treba puniti, samo ga ukopčate i započnete s tretmanom. Osim toga nema ni lampica ili gelova koje bi trebalo mijenjati. Uređaj je prikladan za korištenje tijekom cijele godine te za primjenu kod žena i muškaraca. (*Klinička studija br. CD 3028 provedena u Ujedinjenom Kraljevstvu 2013./2014.) 

Beauty čarobnjak koji trajno uklanja vidljive dlačice i ostavlja kožu glatkom (фото 1)

Kako provesti IPL tretman s Braun Silk-Expert IPL-om?

Pobrinite se da područje koje ćete tretirati bude čisto te obrijano ili epilirano. Kako nam je cilj ukloniti dlačice, svjetlost se usmjerava u njihov korijen, ispod površine kože, a ne na dlačice iznad površine kože. Odaberite željeni način rada (normalno, nježno ili iznimno nježno) i pobrinite se da otvor bude u potpunom kontaktu s kožom. U suprotnom uređaj neće raditi kako bi se izbjegli neželjeni bljesci. Nepravilno postavljanje uređaja bit će popraćeno i treperenjem crvenog LED svjetla sa strane. Za veće površine odaberite način rada zvan "klizanje": pritisnite i držite prekidač te polako pomičite uređaj po koži. Za manja područja preporučujemo da samo nakratko pritisnete pa otpustite prekidač iznad željenog područja. Za osjetljiva područja ili ako tretman radite prvi put, možete odabrati "nježan" način rada.

Beauty čarobnjak koji trajno uklanja vidljive dlačice i ostavlja kožu glatkom (фото 2)

Nakon tretmana: kada će se vidjeti rezultati?

Uobičajeno trajanje ciklusa rasta dlačica varira od osobe do osobe, a može potrajati i do 18-24 mjeseca, ovisno o dijelu tijela. Kako tretman djeluje isključivo na dlačice koje su u fazi rasta, važno je provesti više tretmana kako bi koža uvijek bila glatka. Zato za postizanje optimalnih rezultata preporučujemo da započnete s 4-12 tjednih tretmana. Po završetku te početne faze, nastavite s tretmanima po potrebi. Nekim je ženama dostatan tretman svakih 1-2 mjeseca, dok kod drugih između tretmana može proći i 6-12 mjeseci.

Isprobajte Braun Silk-expert IPL bez rizika, a imajući u vidu različite potrebe i očekivanja kupaca, iz Brauna su kreirali program jamstva povrata novca u roku od 100 dana, za uistinu rijetke slučajeve gdje uređaj ne ispunjava očekivanja korisnika. Isprobajte Braun Silk-expert IPL  modele BD 5001, BD 5008,BD 5009 te NOVE BD 3001, 3003 I 3005 i uživajte bezbrižno u ljetu! Jamstvo povrata novca vrijedi za sve navedene Braun IPL uređaje koji su kupljeni u periodu od 15. svibnja do 15. rujna. Dočekajte spremne ljeto i uređaj pronađite na prodajnim mjestima Elipsa, Emmezete, Svijet medija te e-Kupi web shopa. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više