Search

Beauty noviteti koje trebate ovog proljeća

Beauty noviteti koje trebate ovog proljeća

Iz riznice ljepote


Image: Promo

Proizvodi za besprijekoran ten, pastelne nijanse za oči i obraze, crvene usne te maskare u jarkim bojama ovog proljeća bit će vaši najbolji beauty čarobnjaci

Gotovo sve kozmetičke kuće predstavile su svoje proljetne kolekcije i diskretno nam nametnule nove trendove. U moru proizvoda ponekad je teško pronaći onaj savršen i ponekad smo u dilemi oko toga koju nijansu izabrati ili s kojim se teksturama poigrati. Ovog proljeća jedno je zajedničko svima, a to je savršeno ujednačen i blistav ten. Svaka kuća ima svog aduta koji će osvijetliti vaše lice i dodati mu prirodni sjaj te ga pripremiti za daljnje nanošenje šminke.

Dobar primer zlata vrijedi, a Maestro UV kuće Giorgio Armani sadrži u sebi i visoki zaštitni faktor pa je idealan za proljetno zubato sunce. Maskare u boji još su jedan proizvod bez kojeg ovo proljeće neće biti potpuno. Yves Saint Laurent predlaže onu u tirkiznoj boji, a Lancôme je predstavio ljubičastu i žutu koje se koriste kao završni sloj na klasičnoj crnoj maskari. Igri s bojama pridružio se i Sisley u svojim paletama sjenila koje će vaše oči učiniti neodoljivima. Jarke i pastelne nijanse bit će potpuna suprotnost zimskim tonovima koje ćemo spremno zamijeniti već s prvim zrakama sunca, a beauty novitete potražite u galeriji. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više