Traži

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati

Što se sve nudi?

Tekst: E.G.


Fotografija: Buro247.me,
PR

Niže jesenske temperature zahtijevaju temeljitiju hidrataciju i njegu ruku, a ovi su proizvodi osmišljeni upravo s tom namjenom

Ako spadate u one koje muči problem osjećaja suhoće kože u području ruku, onda vrlo dobro znate da je kvalitetna hidratantna krema vaš najvjerniji saveznik. Stigli su nam prvi pravi dani jeseni i niske temperature, unatoč tome što kalendar kaže da se još uvijek nalazimo u periodu ljeta, a s time i veća potreba za čestim nanošenje kreme za ruke. Mnogi već imaju svoje favorite kojima su godinama vjerni, no za slučaj da još uvijek tražite idealnu u kremu, u nastavku vam donosimo tri nova proizvoda poznatih brendova koji vas neće iznevjeriti.

Chanel La Crème Main

Francuska kuća je ponovno proširila svoju bogatu paletu njegujućih kozmetičkih proizvoda, i to s posebnom kremom za ruke koja dolazi u privlačnom pakiranju. Chanel La Crème Main je inspirirana kremom koju je sama Coco Chanel osmislila davne 1927. godine, a sastoji se od lagane formule koja uključuje ružin vosak, glicerin, hijaluronsku kiselinu te shea maslac.

Prismologie Rose Quartz

Najnoviji must have proizvod brenda Prismologie je krema za njegu ruku i kutikula. Prvenstveno je namijenjena osobama koje u svom poslu intenzivno rade s rukama i oštećuju ih, a ova bi krema njihovo kožu trebala umiriti i hidratizirati. Sastoji se od prirodnih komponenti koje blagotvorno djeluju na kožu, poput vitamina A i E, shea maslaca, ružinih mikrokristala te ekstrakta sljezovih kolačića zbog kojih miriše potpuno neodoljivo.

Diptyque Eau Rose

Francuska niche kuća uvijek donosi prekrasne mirisne kreacije, ali i kozmetičke proizvode s konkretnim učinkom na vašu kožu. Glavni cilj ovog losiona je obavljanje stanica kože te efekt pomlađivanja kože ruku, no možete biti sigurni i da će vam ruke biti dovoljno hidratizirane te mirisati na vrt prepun ruža.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više