Search

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati

Što se sve nudi?

Tekst: E.G.


Image: Buro247.me,
PR

Niže jesenske temperature zahtijevaju temeljitiju hidrataciju i njegu ruku, a ovi su proizvodi osmišljeni upravo s tom namjenom

Ako spadate u one koje muči problem osjećaja suhoće kože u području ruku, onda vrlo dobro znate da je kvalitetna hidratantna krema vaš najvjerniji saveznik. Stigli su nam prvi pravi dani jeseni i niske temperature, unatoč tome što kalendar kaže da se još uvijek nalazimo u periodu ljeta, a s time i veća potreba za čestim nanošenje kreme za ruke. Mnogi već imaju svoje favorite kojima su godinama vjerni, no za slučaj da još uvijek tražite idealnu u kremu, u nastavku vam donosimo tri nova proizvoda poznatih brendova koji vas neće iznevjeriti.

Chanel La Crème Main

Francuska kuća je ponovno proširila svoju bogatu paletu njegujućih kozmetičkih proizvoda, i to s posebnom kremom za ruke koja dolazi u privlačnom pakiranju. Chanel La Crème Main je inspirirana kremom koju je sama Coco Chanel osmislila davne 1927. godine, a sastoji se od lagane formule koja uključuje ružin vosak, glicerin, hijaluronsku kiselinu te shea maslac.

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati (фото 1)

Prismologie Rose Quartz

Najnoviji must have proizvod brenda Prismologie je krema za njegu ruku i kutikula. Prvenstveno je namijenjena osobama koje u svom poslu intenzivno rade s rukama i oštećuju ih, a ova bi krema njihovo kožu trebala umiriti i hidratizirati. Sastoji se od prirodnih komponenti koje blagotvorno djeluju na kožu, poput vitamina A i E, shea maslaca, ružinih mikrokristala te ekstrakta sljezovih kolačića zbog kojih miriše potpuno neodoljivo.

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati (фото 2)

Diptyque Eau Rose

Francuska niche kuća uvijek donosi prekrasne mirisne kreacije, ali i kozmetičke proizvode s konkretnim učinkom na vašu kožu. Glavni cilj ovog losiona je obavljanje stanica kože te efekt pomlađivanja kože ruku, no možete biti sigurni i da će vam ruke biti dovoljno hidratizirane te mirisati na vrt prepun ruža.

Beauty noviteti za njegu ruku koje želimo isprobati (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više