Search

Beauty proizvod koji uvijek imamo uz sebe: D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Serum

Beauty proizvod koji uvijek imamo uz sebe: D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Serum

Brenda "Drunk Elephant"

Tekst: E.G.


Image: PR,
Pinterest

S dolaskom ljeta nekako po navici počinjemo raditi sve ne bi li izgledali nešto osunčanije nego tijekom ostatka godine. I ne, ne mislimo na nezdrave opcije poput solarija ili pretjeranog izlaganja suncu kojeg se uvijek može uhvatiti. Mislimo na posezanje među neke od sjajnih proizvoda iz spektra preparativne i dekorativne kozmetike. Jedan od takvih je svakako i naš favorit, D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops, koji potpisuje sve popularniji američki brend Drunk Elephant.

Ne dajte se zbuniti njegovim poduljim i ne baš najpreciznijim imenom- ovaj proizvod ima vrlo jednostavnu namjenu i daje konkretne rezultate. Kako je navedeno u službenim specifikacijama, D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops vam donosi lijepu brončanu boju kože, ali bez štetnih posljedica.

Beauty proizvod koji uvijek imamo uz sebe: D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Serum (фото 1)

Drugim riječima, ako ga koristite, možete računati na to da ćete uvijek izgledati blago preplanulo, a dobra je vijest da se može koristiti u kombinaciji s puderima i toniranim kremama ili bez njih. Ipak, ne smije se koristiti samostalno, budući da je prilično koncentriranog sastava, što znači da kapljicu trebate dodati barem u hidratantnu kremu, serum ili neku kremu sa zaštitnim faktorom.

Ovaj je proizvod sjajan izbor i za sve oni koji muku muče s miješanjem nijansi - dodajte ga onoliko koliko vam treba da dođete do željene nijanse i zaboravite na stalnu kupovinu barem nekoliko različitih pudera. Dolazi po cijeni od 36 dolara, najlakše ga je nabaviti u Sephori, a dodat ćemo i kako je u potpunosti rađen bez umjetnih boja i mirisa, silikona, ulja i parabena. I naravno, da smo sve što gore opisali probali i na svojoj koži (doslovno!) i apsolutno ga preporučujemo uvijek i svima. Još više detalja možete doznati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više