Search

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu

Bez njih jednostavno ne možemo


Image: Instagram

Rijetko tko može i nakon osam sati provedenih u uredu izgledati svježe, ali na sreću postoje proizvodi koji nam pomažu u tim situacijama

Kada se nalazimo na našem radnom mjestu, svjesni smo da ćemo na njemu provesti barem osam sati i kada budemo gotovi nećemo izgledati pretjerano svježe. Na sreću, danas postoji niz jednostavnih beauty proizvoda koji nam pomažu da i nakon cjelodnevnog rada zakamufliramo uvijek vidni umor. Donosimo vam one proizvode koje biste uvijek trebali imati u svojoj torbi jer nikada ne znate hoće li vam na kraju dana uletjeti neki iznenadni sastanak.

Dezodorans

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 1)

Pitanje je tko zapravo bez njega uopće izlazi iz kuće? Naravno da većina njih ne djeluje onoliko dugo koliko obećavaju njihovi proizvođači, stoga je pametniji potez uvijek imati ga uza sebe, a osobito kada ste cijeli dan proveli na svom radnom mjestu.

Maskara

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 2)

Možda najvažniji proizvod svake kozmetičke torbice, koji nam nebrojeno puta posluži kao alat s kojim naše lice transformiramo u nekoliko sekundi. Nakon posla uvijek možete nanijeti još jedan tanak sloj na svoje trepavice, čisto kako biste ih osvježili i popravili izgled svojih očiju.

Krema za ruke

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 3)

Koža na rukama sklona je pucanju tijekom cijele godine, a i s rukama uglavnom odrađujemo cijeli posao, neovisno o tome čime se bavimo. Kvalitetna krema za ruke spasit će kožu od pucanja i isušivanja i da koži ugodan i opuštajući osjećaj.

Šampon za suho pranje

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 4)

Jako puno žena ovo smatra najvećim beauty izumom 21. stoljeća jer nas sve kolektivno spašava u trenutcima kada ne stignemo oprati kosu. U trenutku čine našu kosu ljepšom i čišćom, a osim toga nam pomaže i u stiliziranju frizure.

Zubni konac

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 5)

Ako kod kuće nakon svakog jela perete zube, onda nema logike da se to preskače na poslu. No ako vam je nezgodno ili neugodno prati zube pred kolegama s posla, onda se barem pobrinite da u radnom stolu uvijek imate zubni konac.

Ruž

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 6)

Nepotrebno je uopće govoriti jer mislim da svaka žena ne izlazi iz kuće bez ruža kojeg treba popravljati, koliko god oni ostajali na usnama. Međutim, ako više volite nositi nude  nijanse, odvažite se da uvijek sa sobom imate i neki ruž u intenzivnijoj boji, na primjer crvenoj, s kojim ćete u trenutku osvježiti cijeli svoj izgled.

Korektor

Beauty proizvodi koji nas spašavaju kada dugo vremena provedemo na poslu (фото 7)

Mala bočica odgovarajućeg korektora sakrit će sve one nepravilnosti koje nam se pojave na koži i osim toga odlično može poslužiti kao sredstvo s kojim će se popraviti cjelokupni make up i time dat prijeko potrebnu svježinu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više