Search

Beauty shopping: 10 gelova za obrve na koje trebate obratiti pažnju

Beauty shopping: 10 gelova za obrve na koje trebate obratiti pažnju

Njihova se učinkovost posebno osjeti ljeti

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ru,
PR

S dolaskom prvih viših temperatura sve više pokušavamo koristiti one proizvode koji će nam istovremeno pružiti kvalitetnu definiciju, ali i koji nisu toliko "teški". Naravno, zadnja stvar o kojoj se u ljetnim mjesecima želimo brinuti jest to hoće li nam proizvodi koje koristimo na bilo koji način stvoriti tzv. osjećaj maske na licu. Posljedično, biramo one proizvode s kojima ćemo lako rukovati i koji će izdržati test spomenutih temperatura. U posljednjih nekoliko godina najveća se pozornost počela posvećivati obrvama, koje služe kao okvir lica te žene diljem svijeta ne pomišljaju izaći iz kuće ako nisu naglasile upravo taj aspekt.

Danas svjedočimo tome da možemo birati između nebrojeno različitih varijanti, tekstura i boja kojima ćemo oblikovati naše obrve do savršenstva. Ipak za ljetne vrućine pokazalo se najboljim koristiti upravo one proizvode za oblikovanje obrva koji dolaze u obliku gela.

Takvi proizvodi ne samo da su jednostavni za korištenje, nego sa sigurnošću čuvaju definiciju obrva i ne postoji šansa da se "otope" kada temperature porastu. Osim toga, možemo ih lako nanositi i kontrolirati koliko želimo da same obrve budu naglašene. Vodeći vizažisti svijeta često odabiru upravo ove proizvode za vrijeme ljetnih mjeseci jer naglašavaju kako je kontrola u nanošenju pigmenta maksimalna. U našoj galeriji izdvojili smo najbolje gelove za obrve s kojima ovoga ljeta sigurno nećete pogriješiti.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više