Search

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa

Najbolji lookovi s crvenog tepiha


Trend povrataka glamura dobrog starog Hollywooda

Kada bismo ukratko morali opisati cjelokupni dojam beauty lookova s jučerašnje dodjele filmskih nagrada Zlatni globus  najjednostavnije bi ga opisali kao povratak glamura dobrog starog Hollywooda. Smokey eyes, crveni ruž i ženstvene frizure koje uključuju raspuštenu kosu i nježne valove.

"Pravilu" je prkosila prekrasna Lupita Nyong'o, koju činjenica kako nije bila nominirana za nagradu Zlatnog globusa ove godine nije nimalo spriječila da još jednom zablista na crvenom tepihu. Kao i prijašnjih godina, Lupita je bila iznimka pravilu, pa je tako klasični make-up zamijenila lila sjenilom, hladnim roza ružem i prirodnom kovrčavom kosom koju je podignula prema gore. U međuvremenu su Emma Stone i Julianne Moore prigrlile dašak high-glama, pa su tako oči naglasile oštrim potezima tuša i tamnijim nijansama sjenila u maniri smokey eyes efekta čime su podigle dojam svojih metalik toaleta. Prekrasna trudnica Keira Knightley odlučila je istovremeno naglasiti oči i usne, dok je Jessica Chastain definitivno bila jedna od najupečatljivijih dama cijele manifestacije, što i nije posebno teško kada posjedujete slap prekrasne kose poput nje. Klasičnu frizuru začinila je sa smokey eye efektom nenametljivih boja, te nježno ružičastim, gotovo nude ružem za usne koji je cjelokupnom looku dodao dašak modernoga.

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa (фото 1)

Naomi Watts držala se možda najklasičnijeg beauty chica od svih dama - jarko crvenih usana, dok je ostatak make-upa bio minimalan uz lagano isfeniranu frizuru čime je kosi podigla volumen i dobila lagane, gotovo prirodne valove. Divna Sienna Miller, koja se držala već vrlo dobro prokušane beauty formule crvenog tepiha, odlučila se za lagani make-up koji zrači onim zdravim sjajem i svježinom dok je kosa pratila očiti "trend" cjelokupne dodjele filmskih nagrada, a to je uglavnom raspuštena i nježno valovita kosa. Dokaz da je ponekad sve što trebate kako biste zasjali na crvenom tepihu nekoliko poteza maskare i naravno, prekrasan osmjeh.

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa (фото 2)

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa (фото 3)

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa (фото 4)

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa (фото 5)

Beauty trendovi ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više