Search

Biljke u borbi protiv starenja

Biljke u borbi protiv starenja

Nova formula kuće la prairie

BURO.


Image: PR

S obronaka švicarskih Alpa stiže nam revolucionarna formula koja štiti kožu od ubrzanog starenja

U potrazi za bezvremenskom ljepotom stručnjaci švicarskog beauty brenda la prairie osvojili su vrhove švicarskih Alpi na kojima su otkrili tri naizgled krhke biljke, koje ne samo da su preživjele, nego su se i razbujale. Upravo iz ovih biljaka la prairie je uspio izdvojiti dragocjeni DNK kojeg karakteriziraju iznimna obrambena svojstva i mogućnost preživljavanja u najtežim vremenskim uvjetima. Pomoću njega, la prairie je kreirao revolucionarni kompleks Swiss Ice Crystal, iznimnu inovativnu formulu koja koži omogućava zaštitu od vidljivih znakova ubrzanog starenja. Linija se sastoji od dva proizvoda Cellular Swiss Ice Crystal Cream i Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil.

La Prairie

Cellular Swiss Ice Crystal Cream nudi hranljivu dnevnu hidratantnu kremu s korisnim svojstvima koji pomažu koži da se adaptira na svijet ekstrema: stres, životnu sredinu i starenje. Moderna formulacija - ulje-u-vodi gel-krema - koži daje bogat osjećaj, u trenu dubinski prodire u epitel te pretvara kožu u svilu. Ujedno revitalizira ten i radi na jačanju otpornosti vaše kože na povećane životne napade starenja. Rezultat je mladenački izgled bez vidljivih posljedica stresa.  

Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil je hidratantno, suho ulje koje njeguje i postaje jedno s vašom kožom nakon nanošenja. Sadrži dragocjen spoj čistih ulja i ekstrakata koji odgađaju starenje, kao i novi Swiss Ice Crystal Complex, lagano suho ulje koje jača i učvršćuje vašu kožu da bi spriječilo gubitak vlage i zadržalo elastičnost kože, emitirajući mat, prirodan i zdrav sjaj.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više