Search

#bodygoals: Kako vježba i što jede Emily Ratajkowski?

#bodygoals: Kako vježba i što jede Emily Ratajkowski?

Donosimo vam detaljni režim poznatog modela i glumice

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Getty

Jedni je znaju kao glumicu iz filmova kao što je "Gone Girl" ili serije "Easy", drugi kao model koji nosi sve veće i veće revije, ali većina je zna kao djevojku čije tijelo slovi za jedno od najboljih u Hollywoodu. Emily Ratajkowski ima 28 godina, izgleda bolje nego ikad i ne srami se pokazati svoje obline. Štoviše, iako joj mnogi u komentarima na društvenim mrežama prigovaraju da je na fotografijama češće svučena nego obučena, ona za takve opaske ne mari, niti smatra da se ikome treba opravdavati u vezi pokazivanja svog tijela. Osim toga, glavno pitanje ionako nije zašto se voli fotografirati u tom i tom izdanju, već kako joj pobogu uspijeva izgledati tako dobro?! Prikupili smo njezine izjave na temu životnih navika i pokušali odgonetnuti tajnu savršenog izgleda.

Doručak

Ako ste mislili da će na njezinom jelovniku naći tek acai bobice i chia sjemenke, prevarili ste se. Ona, naime, kaže da joj većina jutra započinje na isti način, odnosno odlaskom u lanac Blacktop Coffee u kojem naručuje crnu kavu i omiljeni kolač kouign-amann.

Ručak

Drugi obrok u dani ipak je nutritivno bogatiji i promišljeniji, pa Ratajkowski tako kaže kako u većini slučajeva pojede kakvu salatu, ili eventualno sendvič, ali priznaje kako se može kontrolirati i voditi o računa o tome da se doista dobro osjeća nakon što nešto pojede. Kaže i kako uz obrok voli popiti kakav povrtni sok, poput onog od cikle ili kurkume.

Večera

Kad je riječ o večeri, ističe kako je rijetko priprema kod kuće. Umjesto toga, taj je obrok rezerviran za izlazak i druženje, a preferira lagane opcije poput sushija, uz neko dobro vino ili koktel. Sve u svemu, svoju prehranu opisuje kao balansiranu. Da, ponekad će najviše na svijetu željeti pojesti muffin, ali će onda pripazati da su joj ostali obroci kvalitetniji.

Rutina vježbanja

U redu, iz dosad pročitanog ste shvatili da, iako ona možda nije idealna, Ratajkowski ipak o svojoj prehrani vodi računa. No, pomislili bi mnogi, svoj dobar izgled vjerojatno u prvom redu duguje rigoroznim treninzima i satima znojenja u teretani. To, međutim, ne može biti dalje od istine, barem ako je vjerovati onome što dijeli s javnosti. U više je navrata istaknula kako nije osoba koja voli privatne treninge niti zatvorene prostore. Umjesto toga, svaku će priliku iskoristiti za odlazak na planinarenje u okolici Los Angelesa, a uz to odlazi i na satove joge - ali samo jednom tjedno.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više