Search

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Nitko od nas ne može odoljeti želji za malo sjaja kad dođe toplije vrijeme, zar ne? Ne morate se baciti na full on gloss efekt po cijelom licu (iako zaista sjajno izgleda), za suptilniju i spontaniju svakodnevnu beauty opciju dovoljno je da stavite ulje za usne. Većina ovih preparata su hibridi između tretmana za njegu (i prepuni su hranljivih sastojaka, kao i onih koji štite) i laganih boja, pa lako možete odabrati svoj. Ovo su naši favoriti.

Charlotte Tilbury

MAGIC LIP OIL CRYSTAL ELIXIR

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 1)

Ovo je ulje koje njegova kreatorica ne naziva "magijom" bez osnove. Lagana formula koja se ne lijepi sadrži intenzivne biljne ekstrakte koji ojačavaju prirodnu zaštitnu barijeru usana i smanjuju vidljivost sitnih bora pa su usne nahranjene, glatke i punije. Nosite ga samog ili preko omiljenog ruža za intenzivan sjaj.

Clarins

INSTANT LIGHT LIP OIL

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 2)

Naš apsolutni favorit dolazi u nekoliko nijansi od kojih svaka ima drugačiji ton i miris, ali su sve obogaćene sa 100 posto čistim biljnim uljima koja hrane, smiruju i čine usne punijima - ostavljajući na njima zaštitni veo boje koja reagira na PH vaših usana i stvara potpuno personaliziranu nijansu. Usne postaju meke i sjajne ali, ne brinite se, ovo ulje se apsolutno ne lijepi.

Elizabeth Arden

SHEER KISS LIP OIL

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 3)

Ako želite da vam usne izgledaju punije, spakirajte ovo ulje sa sobom. Ulja kokosa i avokada hidriratiziraju i hrane usne, a ulje japanske kamelije čini da dobivaju na volumenu - koji izgleda veoma prirodno. Lagane je teksture, jedva se osjeti na usnama i jednako je lijepo kada ga nosite samog ili preko tankog sloja svog omiljenog ruža.

Nyx

SLIP TEASE FULL COLOR LIP OIL

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 4)

Najjače pigmentirano ulje na koje smo naišli pruža i intenzivnu boju i hidrataciju i to po cijeni koja je više nego pristupačna (neće vas mučiti grižnja savjesti i ako kupite nekoliko nijansi). Ovo je poseban preparat zbog još jedne osobine: oni koji ne vole jak sjaj obožavat će njegov polumat satenski finiš koji nije pretjerano intenzivan.

Rodin

LUXURY LIP & CHEEK OIL

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 5)

Lagana formula koja se može koristiti i na usnama i na obrazima, lako se blenda i daje osjećaj kao da na usnama nemate ništa. Obogaćena je biljnim antioksidansima i esencijalnim masnim kiselinama koje intenzivno hidriratiziraju i usne i obraze. Nijansa "So Mod" je baby ružičaste nijanse koja će savršeno razbuditi svaki svijetao ten (ne, ne moramo svi biti brončani) i sadrži ekstrakte suncokreta, masline, sjemena šafranike i jojobe.

Kiehl’s

LOVE OIL FOR LIPS GLOW-INFUSING LIP TREATMENT

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 6)

Svi oni koji koriste ulja znaju da nisu sva ulja stvorena jednaka, a ljeti želimo samo ona koja su izuzetno lagane teksture. Ovaj obojeni tretman za usne je neprikosnoven na tom polju iako u sebi sadrži neke veoma moćne sastojke. Iako je prvenstveno tretman za njegu, dolazi u četiri različite nijanse, kao i u bezbojnoj opciji.

Lilah B

LOVINGLY LIP TINTED LIP OIL

Boja i njega: Donosimo vam najbolja ulja za usne (фото 7)

Iako ovo ulje za usne dolazi u nekoliko veoma nosivih boja, ova kremasta po imenu "b.elegant" je naša omiljena nude nijansa savršena za svaki dan. Formula je veoma lagana i dodat će usnama dozu blagog svjetlucavog sjaja i učiniti da izgledaju prirodno punije. Nosite ga samog ili preko svog uobičajenog nude ruža ili olovke.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više