Search

BURO. izbor: najbolji beauty pokloni za nadolazeće blagdane

BURO. izbor: najbolji beauty pokloni za nadolazeće blagdane

Opcije s kojima nećete pogriješiti

Tekst: E.G.


Image: PR,
Pinterest

Za slučaj da ste i vi od onih koji poklone uvijek biraju u zadnji čas, stiže jedan mali vodič koji bi vam mogao pomoći. Ako svoje najbliže želite razveseliti kozmetičkim proizvodima, bolje od ovih koje vam danas predlažemo vjerojatno nećete pronaći. Vodili smo računa o tome da se u njemu nađu proizvodi iz viših, srednjih i nižih cjenovnih kategorija, kao i to da u jednakoj mjeri bude zastupljena preparativna i dekorativna kozmetika, pokoji gadget i druga pomagala koja pomažu da izgledamo ljepše i njegovanije. Jedan od prvih poklona koji većini padne na pamet su svakako i parfemi, pa iako je prilično nezahvalno pogađati ukuse u tom području, ako zaista nemate nikakvih indicija o preferencijama osobe, možete se usmjeriti na klasike poput Chanel No.5 ili nekog od mirisa iz asortimana omiljenog brenda Instagrama, Byreda. Podsjećamo i da je Dior nakon 20 godina lansirao svoj novi parfem, Joy, i poprilično smo sigurni da će se svidjeti većini.

Kad je riječ o kremama i serumima za njegu lica, možete birati između cijelog niza favorita: tu je Vichyjev booster Minéral 89 koji možete pokloniti svima iznad tridesete, hvaljena hidratantna krema La Mer koja će nahraniti i najzahtjevniju kožu, Nikelova nova linija s hijaluronom i vitaminima koja doista djeluje brzo i učinkovito, a nemojte zaboraviti niti na Lotion P50 brenda Biologique Recherche, eksfolijator koji ne možemo dovoljno preporučiti.

Isto tako, nećete pogriješiti ni s odabirom uređaja LUNA fofo koji nudi pametno i personalizirano čišćenje vašeg lica, a možete se odlučiti i na četke za suhi piling tijela u koje se kunu osobe poput Mirande Kerr i brojnih drugih. Ako više želite ići u smjeru dekorativne kozmetike, savjetujemo vam da zavirite u asortiman srpskog brenda Aura, koji je nedavno stigao na naše tržište i koji nudi izvrsnu vrijednost za novac.

Najljepše palete sa sjenilima za oči ovih blagdana smo pronašli u ponudi MAC-a, dok je najbolji primer onaj s potpisom kuće Sisley. U Douglasu pronađite odlične "kiss kitove" koji se sastoje od ruža i olovke za usne koji svakome dobro dođu i za koje ne bismo imali ništa protiv da ih i sami pronađemo ispod bora. Bilo kako bilo, neovisno o tome za koji se poklon odlučili, mislite na to kako bi se on uklopio u rutinu osobe kojoj ga kupujete i dajte si truda oko odabira. Sigurni smo da on neće proći nezapaženo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više