Search

Brončana put uz prirodne pekmeze

Brončana put uz prirodne pekmeze

Do predivne preplanulosti u kratkom roku


Najčešća briga pri dolasku na more jest kako što prije postići predivnu brončanu put te je zadržati tijekom ljetnog perioda. Bit prekasnog preplanulog tena jest zadržati osjećaj koji nas neodoljivo podsjeća na bezbrižnost, more i ljetne dane

Srećom, beauty industrija je upoznata s afinitetima i razmišljanjem mnogih žena te su davnih dana kreirali inovativan proizvod – pekmez za sunčanje. Pekmezi za tamnjenje i sunčanje već su godinama popularni na tržištu. Sadrže prirodne sastojke koji hidratiziraju kožu te uz dodatke kokosa i karotenoida iz ulja mrkve pospješuju brže tamnjenje i pružaju predivan osunčani ten. Ovi vodootporni premazi za tijelo su namijenjeni za korištenje u kombinaciji sa zaštitnim kremama, pri čemu je kremu potrebno nanijeti pola sata prije izlaganja suncu, dok pekmez možete nanijeti na tijelo pola sata nakon kreme. Ako vam se ovaj postupak čini kompliciranim, danas na tržištu možete naći pekmez sa zaštitnim faktorom tako da nanošenje kreme sa SPF-om možete preskočiti.

Kako biste potaknuli rast karotenoida u koži, pekmez je dobro stavljati i navečer te time spriječiti propadanje stanica. Naime, karotenoidi su odgovorni za lijepu brončanu boju kao rezultat zdravog sunčanja. Ovaj želatinasti proizvod također je bogat masnoćama koje su izuzetno dobre za hidratizaciju suncem isušene kože. U ovakvim proizvodima nailazimo na visokokvalitetne sastojke poput kokosovog i bademovog ulja koja osiguravaju ravnomjerno tamnjenje kože te pružaju prirodnu zaštitu od sunca u visini SPF 6, a sve rezultira predivnim tenom zlaćane boje koja još dugo traje. Valja napomenuti kako pekmez sadrži i kombinaciju maslinovog ulja, ulja oraha i mrkve i ne sadrži parabene, sintetičke mirise i boje te ne začepljuje pore pa vaša koža može disati.

Ako ste i vi poklonik brončane preplanulosti, za vas smo odabrali najbolje proizvode koji vam to i garantiraju.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više