Search

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Ništa bolje od pronalaženja savršenog ruža za ljetnu šminku! Lakše teksture ne znače da se pod svaku cijenu moramo odreći boja i pigmenata koji nas čine sretnima. Ovog ljeta postoji odgovor za praktički svaku želju koju imate - od mat tekstura koje nemaju težinu, sjajevi koji traju, blage boje koje njeguju... Scrollajte za najbolje od najboljeg.

LJETNI MAT: YVES SAINT LAURENT

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa (фото 1)

ROUGE PUR COUTURE SHEER MATTE, YVES SAINT LAURENT

Ne volimo svi glossy i metalik teksture, a ako pripadate toj skupini ne čudi činjenica da vam ljeto predstavlja poseban izazov. No, sada je vašim mukama kraj - Rouge Pur Couture Sheer Matte je potpuno mat, ali i poluprozirne teksture, pa je idealan za diskretan, spontani, lagani ljetni makeup. Obožavamo sve crvene iz ove kolekcije.

ZA DUGOTRAJNOST: SHISEIDO

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa (фото 2)

LACQUER INK LIPSHINE, SHISEIDO

Za boju koja će biti malo postojanija i intenzivnija, probajte sjajni tekući ruž iz Shiseido linije Ink LipShine koji po trajnosti podsjeća na lip stain. Pustite prvi sloj da oboji usne, pričekajte malo, a zatim nanesite i drugi koji će im dodati sjaj. Volimo ovaj aplikator koji omogućava vrlo precizno nanošenje pa možete izvući savršenu dozu, a sjajna kremasta tekstura daje iluziju punoće usana.

ZA USNE I OBRAZE: THE BODY SHOP

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa (фото 3)

LIP&CHEEK STAIN, THE BODY SHOP

Tehnički, ovaj proizvod pripada lip stain kategoriji, ali je zaista nezamjenljiv ako volite istu prirodnu nijansu i na usnama i na obrazima. Najbolji način da ga nanesete je prstima, a s obzirom na to prsti ne daju isti intenzitet boje kao kada je nanosite četkicom lako ćete iskontrolirati intenzitet nijanse. Ako imate ispucale usne, slobodno na usne dodajte bezbojni balzam nekoliko puta tijekom dana.

AKO NISTE SIGURNI KOJI VAM JE PODTON: ESTÉE LAUDER

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa (фото 4)

PURE COLOR LOVE LIPSTICKS, ESTÉE LAUDER

Ruž koji je blago sjajan i poluproziran praktički eliminira mogućnost greške s nijansom jer će se ista prilagoditi vašoj prirodnoj boji usana, a neće proizvesti kontrast koji daju mat teksture. Iz tog razloga, slobodno eksperimentirajte sa življim, jarkim nijansama kojih biste se možda klonili u ostatku godine - u ovoj izvedbi izgledat će blaže, prirodnije i apsolutno veselo. Nažalost, ove teksture nisu dugotrajne same po sebi pa Pure Color Love ruž uvijek nosite sa sobom za osvježenje boje i njegu.

ZA ONE KOJI SE BOJE JAKIH BOJA: CLARINS

BURO. favoriti: Donosimo vam 5 najboljih ljetnih ruževa (фото 5)

INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL, CLARINS

Ako vam se sviđa ideja intenzivnih sjajnih usana, ali biste voljeli izbjeći peripetije koje idu s takvom šminkom, Clarins Instant Light ulje za usne u nijansi Blueberry je ostvarenje vaših snova. Najbolje od oba svijeta, ova intenzivna njega učinit će usne mekim i nahranjenim, ali će ih i obojiti diskretnom bojom. Kada se odvažite da je pojačate, imate dvije opcije - jedna je da stavite neutralnu olovku ispod ulja, a za full on glam, ovo ulje možete staviti i preko drugog ruža za dodatni efekt drame.

Leave a comment

više