Search

Čvrsta i zategnuta koža bedara, stražnjice i trbuha ove sezone nije san

Čvrsta i zategnuta koža bedara, stražnjice i trbuha ove sezone nije san

Bez isprika do rezultata prije ljeta

Urednik: BURO.


Image: PR

Dolazak ljepšeg vremena samo nas je podsjetio na vječnu borbu - onu s pojavom sindroma narančine kore. Zategnuta bedra, stražnjica i trbuh te sjajna i zdrava koža bez celulita ciljevi su koje svake godine želimo postići prije nego što stigne razdbolje kupaćih kostima. No, glavna nam je isprika nedostatak vremena, koje nam u ovom slučaju ide u korist. Dani koje provodimo u izolaciji idealna su prilika za pokretanje novih navika bez mogućnosti isprike za pripremu kože za nadolazeće sunčane i tople dane. Povratak u top formu i to unutar svoja četiri zida osigurat će pariški laboratorij Eisenberg s tretmanima koji će postati vaš saveznik elastične i čvrste kože tijekom cijele godine.

Intenzivni tretman protiv celulita Cryoform

Čvrsta i zategnuta koža bedara, stražnjice i trbuha ove sezone nije san (фото 1)

Djelovanje ovog intenzivnog tretmana temelji na principu krioterapije. Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje. Sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju. Korištenje Cryoforma preporučuje se ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.

Krema za učvršćivanje Body Lifting Treatment

Čvrsta i zategnuta koža bedara, stražnjice i trbuha ove sezone nije san (фото 2)

Idealna je za ljetnu pripremu kože s misijom učvršćivanja, zatezanja i toniranja. Ova bogata krema intenzivno povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C u kombinaciji s Trio-Molecularnom® formulom. Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, vidljivo smanjuje strije te jamči izražajno učvršćivanje kože. Krema za učvršćivanje koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja s rezultatom glatke i svilenkaste kože.

Koncentrat za mršavljenje i oblikovanje za ciljana tvrdokorna područja Body Refining Serum

Čvrsta i zategnuta koža bedara, stražnjice i trbuha ove sezone nije san (фото 3)

Lako ga je uklopiti u svakodnevnu beauty rutinu za jednostavno i učinkovito oblikovanje tijela. Sadrži ekskluzivni oblikujući kompleks s visokokoncentriranim aktivnim sastojcima koji imaju dubinski učinak na lipolizu i drenažu tkiva. Potiče razgradnju lipida, čime se olakšava uklanjanje viška masnoća i zadržavanje vode na rukama, trbuhu, kukovima, stražnjici, bedrima i koljenima. Nanosi se ujutro i/ili navečer uz masažu, koncentrirajući se na problematična područja.

Uz kombinirano korištenje proizvoda rezultati kroz 2 do 4 tjedna neće izostati, a Eisenberg Paris postat će vaš favorit za čvrstu i lijepu kožu. Nekoliko jednostavnih koraka dijeli vas od kupovine ovih proizvoda - klik na www.douglas.hr ili poziv na broj 0800 1221 Douglas call centra i proizvodi stižu na željenu adresu.

Leave a comment

više