Search

Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne

Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne

Najljepše boje proljeća na vašim usnama


Image: buro247.ru

Proljeće je doba promjena, kako u prirodi, tako i u nama. Idealno vrijeme za novu frizuru ili boju kose, pa zašto ne i za novi ruž za usne? Odabrali smo 10 najljepših nijansi kojima ćete (si) uljepšati ovo proljeće

Hladne mliječne bež nijanse

Nježne mliječne bež nijanse trenutno su apsolutni beauty hit. Uglavnom pristaju svima, pri čemu je važno pronaći odgovarajuću nijansu koja nije presvijetla, kako vam ne bi isprala lice, i nijansu koja ne sadrži previše narančastog tona kako se željeni efekt svježine ne bi pretvorio u loše izvedenu ideju. Preporučujemo vam dvije nijanse kojima ćete bez sumnje zablistati: savršeni kremasti ruž Nude Cashmere 25 kuće Burberry i Chanelov ruž Louise u bež nijansi s ružičastim podtonom.

Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne (фото 1)

Klasične crvene mat nijanse 
Proljetni trend koji već desetljećima dominira beauty svijetom - ruž u klasičnoj crvenoj nijansi mat teksture. Iz kuće Dolce & Gabbana za ovo su proljeće osmislili gotovo cijelu kolekciju ispunjenu crvenim nijansama (od kojih nas se posebno dojmila nijansa Dolce). A tu je i obožavani M.A.C-ov ruž u karakterističnoj crvenoj nijansi Ruby Woo koji će svakom make-upu pružiti dašak klasične elegancije. 

Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne (фото 2)

Svježe ružičaste nijanse
Blistave i svježe usne u sočnoj boji maline ovog proljeća nose se sa shimmer efektom koje vam predlaže Bobbi Brown svojom divnom Berry Punch nijansom, a Marc Jacobs nudi vam ruž s polumat finišem koji se krije u nijansi Boy Gorgeous. 

 

Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne (фото 3)

Bogate brončane nijanse
S prvim zrakama sunca vraćaju nam se zlaćane i brončane nijanse. Ovog proljeća ih preporučujemo i na usnama. Bogate i odvažne brončane nijanse koje će zasjati na proljetnom suncu pronaći ćete u kući Gucci i njihovom prekrasnom zagasitom Iconic Bronze ružu, a Cliniqueov Glow Bronze Lipstick vašim će usnama podariti najljepši brončani sjaj. 
Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne (фото 4)

Uvijek aktualne 'nude' nijanse
Ne zaboravimo na najvažniji trend ovog proljeća - ruž u prirodnoj 'nude' nijansi. Baš poput crvenog ruža, neutralne i prirodne 'nude' nijanse nikad ne izlaze iz mode. Pritom je važno znati odabrati nijansu koja će vašim usnama podariti prirodan i svjež izgled, takozvani "My lips but better" look, kojim želite naglasiti prirodnu ljepotu vaših usana. U tom će vam naumu svakako pomoći Armanijev ruž u nijansi Androgino Beige ili, pak, Sable Smoke, koji nam stiže iz kuće Tom Ford. 

Dočekajte proljeće uz najljepše nijanse ruževa za usne (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više