Search

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda

Glumice, pjevačice, modeli, influencerice...


Image: buro247.ru

Sve se više poznatih dama odlučuje na pokretanje vlastite beauty linije, a posljednja koja je to učinila i vjerojatno će je dobro unovčiti, jest pjevačica Rihanna. No, ona nije jedina...

U cijeloj toj beauty priči u kojoj su mnoge poznate dame odlučile kreirati svoju kozmetičku liniju, Rihanna nije jedina, ali je posljednja. Prije nje, mnoge su osim svog primarnog poziva u smislu profesije, pronašle i sekundarni, a to je beauty linija s njihovim potpisom. Glumica Jessica Alba svoj je beauty brend pokrenula još 2011. godine, a ciljana publika su joj bile mlade obitelji s djecom. Još jedna glumica stoji iza jednog beauty brenda, a to je Gwyneth Paltrow. Njezini proizvodi uključuju dekorativnu kozmetiku i u njima je 70%-tni udio organskih sastojaka. Sa svojim beauty brendom i glumica Drew Barrymore je već nekoliko godina na sceni. Njezina linija ne uključuje ništa neobično u odnosu na druge, ali je vrlo raznolika i prepoznata. S druge strane, model Miranda Kerr u svom brendu naglasak je stavila na holistički pristup i sve prirodno. Njezini proizvodi nisu testirani na životinjama i 100% su organski. Baza su linije za njegu kože lica, ali i tijela.

Veteranka u tome je i model Chanel Iman koja je svoju liniju pokrenula još davne 1994. godine, a posvećena je ženama svih rasa. Ona koja je u tome svemu u posljednje vrijeme itekako profitirala jest mlada Kyle Jenner, jedna od sestara Kardashian. Njena linija je odmah pri lansiranju instantno rasprodana, a zarada se kreće oko cifre od 420 milijuna dolara. Za beauty svijet vremena su imale i holivudske glumice Katie Holmes, ali i Eva Mendes koja je osmislila liniju prihvatljivu svima, čiji se cjenovni rang kreće između 8 do 15 dolara. U nastavku provjerite o kojim je beauty brendovima riječ i tko iza njih stoji.

 

Fenty Beauty by Rihanna

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 1)

The Honest Company by Jessica Alba

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 2)

Juice Beauty by Gwyneth Paltrow

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 3)

Flower Beauty by Drew Barrymore

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 4)

KORA Organics by Miranda Kerr

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 5)

Alterna by Katie Holmes

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 6)

Circa Beauty by Eva Mendes

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 7)

Iman by Chanel Iman

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 8)

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner

Donosimo devet beauty brendova s potpisom poznatih zvijezda (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više