Search

Evo kakva će biti jesen kada su u pitanju trendovi u manikurama

Evo kakva će biti jesen kada su u pitanju trendovi u manikurama

Izbor s Tjedna mode


Image: buro247.ru

Logotipi, minimalizam, metalik, nude i plave nijanse... ono je što ćete ove jeseni u raznim verzijama viđati na noktima

U sklopu njujorškog Tjedna mode, modne kuće u svojim predstavljanjima kolekcija nisu izostavili bitan detalj. Dakako, riječ je o manikurama, točnije trendovima koje ćemo u toj domeni viđati ove jeseni. Ono što možemo odmah zaključiti da smo neke od njih već vidjeli i u prošloj sezoni, a sada su ti trendovi samo malo modificirani i naglašeni. No, ono što svakako neće izostati su sve verzije metalik izvedbi na noktima, bilo da one prekrivaju klasično cijeli nokat ili samo segment. U svakom slučaj, efektan izričaj koji su mnogi već pri prvom pojavljivanju prigrlili.

Svojevrsni polumjesec na noktima još je jedan atraktivan trendi izazov za one malo odvažnije, no čini se kako je i jarko plava nijansa još jednom pronašla put u trendovsku zonu kada su u pitanju manikure. Jedan od najneobičnijih trendova na tom polju svakako je nastavak ere logotipa na noktima, a tu je i jedna skroz dijametralno različita i najjednostavnija tehnika - nude verzija koja pak nikada ne izlazi iz mode.

Ako vam nokti ponekad služe kao kakva scenografija, možete se pozabaviti i ukrašavanjem kutikula ili kako bi neki rekli "obrnuti french". A za sve ljubitelje minimalizma, manikure mogu funkcionirati i u tom smjeru, gdje će samo jedna diskretna tanka crta preko nokta odigrati sjajno tu ulogu. Kako god okrenete jesenski trendovi donijeli su ponovno za svakoga ponešto, ovisno o prigodi i ukusima.

 

Metalik

Laura Biagiotti

Mladi mjesec

Tanya Taylor

Plavo

Fyodor Golan

Logotipi

 


Nude

J. JS Lee

Kutikule

Julien Macdonald

Minimalizam

Delpozo

Related articles

Buro 24/7 Selection

više