Search

\"Eye patch\" kao naš omiljeni beauty saveznik: ovo su najbolji koji se nude na tržištu!

"Eye patch" kao naš omiljeni beauty saveznik: ovo su najbolji koji se nude na tržištu!

S različitim efektom za različite ciljeve

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ua,
PR

Područje oko očiju spada u domenu koje zahtijeva posebnu i pomno odabranu njegu, barem ako pitate većinu beauty junkieja. Postoje, naravno, i oni kojima će za njegu cijelog lica biti dovoljna tek jedna krema s hidratantnim svojstvima, ali oni koji svemu skupa žele pristupiti temeljitije vrlo dobro znaju da za gotovo svaki dio lica postoji točno određeni spektar proizvoda koji trebaju koristiti.

Spomenuto područje oko očiju se uglavnom tretira usko specijaliziranim kremama koje su u pravilu više koncentrirane i dolaze u manjim pakiranjima, a mogu se koristiti i u kombinaciji sa serumom. Međutim, ako želite otići još jedan korak dalje i baš ništa ne prepustiti slučaju, trebali biste se, ako već niste, upoznati s pojmom eye patcheva. Mogli bismo ih usporediti sa slavnim sheet maskama bez kojih mnogi danas ne mogu ni zamisliti svoju beauty rutinu, ali su, za razliku od njih, oni namijenjeni isključivo za korištenje na području lica smještenom ispod i oko očiju.

O čemu je zapravo riječ i zašto stječu sve veću popularnost? Pa, mislimo da je za početak dovoljno reći kako jamče konkretne rezultate; hidratiziraju, smanjuju otečenost, smanjuju vidljivost bora te pojave tamnih krugova. Nude ciljanu njegu i to u vrlo kratkom raku. Ipak, odmah treba naglasiti kako svaki eye patchevi neće odgovarati svima, i treba dobro znati što njima želite postići kako biste si olakšali put prema željenim rezultatima.

Primjerice, ako je vaš cilj hidratacija, savjetujemo vam da probate jedan od sljedećih proizvoda: Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks, SNP Bird Nest Aqua Eye Patch i Magicstripes Wake Me Up Collagen Eye Patches. S druge strane, za efekt liftinga preporučujemo da probate Chanel Flash Eye Revitalizer (iz linije Le Lift) i Institut Esthederm Lift & Repair. I na kraju, za zaglađivanje bora isprobajte Shiseido Benefiance ili Medik8 r-Retinoate Rejuvenating Eye System. Sve proizvode možete pronaći i u našoj galeriji!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više