Search

Isprobajte ove čarobne rituale koji će oživjeti vašu kosu

Isprobajte ove čarobne rituale koji će oživjeti vašu kosu

"Botanical Therapy"

Tekst: Promo


Image: Promo

Čarobne rituale za kosu iz snova možete isprobati u salonu Ruža Pure Aveda

Ruža Pure Aveda prvi je lifestyle salon u Hrvatskoj, koji će se temeljito pobrinuti za vaše zdravlje, ljepotu, ali i jedinstvo duše i tijela, u čemu će svakako pripomoći stručno osoblje i fantastični, organski Aveda proizvodi za tijelo, lice i kosu. Samo jedan od iznimno ljekovitih Aveda rituala za kosu je "Botanical Therapy", tretman za vlasište i kosu, koji joj vraća balans i ostavlja je zavidno lijepom. Tretman se izvodi uljima za masno, suho ili osjetljivo vlasiπte, to se procjenjuje po vlasištu klijenta.

Isprobajte ove čarobne rituale koji će oživjeti vašu kosu (фото 1)

Nakon masiranja vlasišta s uljem, kosa se opere pripadajućim Avedinim šamponom za kosu uz temeljitu masažu vlasišta, čime se potiče prokrvljenost, i dugoročno, bolji rast kose. Dužina kose se zatim njeguje ampulom za suhu ili oštećenu kosu, koja se također umasirava u dužinu kose i u nju aktivno prodire te je dubinski hrani kroz pet minuta.

Isprobajte ove čarobne rituale koji će oživjeti vašu kosu (фото 2)

Za apsolutno stanje zena, za što se Ruža Pure Aveda trudi pružiti baš svakome klijentu, pomoći će i dodatan, besplatan sadržaj koji vraća tijelo i duh u harmoniju; ovdje je sve podređeno samo na vas i vaših "pet minuta". Avedin ukusan čaj, masaža uljima za rješavanje stresa i boli te podizanje raspoloženja kao i anti-stres masaža ruku koja će vaše dlanove ostaviti savršeno mekima, sigurno će vas osvježiti i, uz prekrasnu novu frizuru, vratiti u ravnotežu i pripremiti na nove životne zgode. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više