Search

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina

Godine su, čini se, ipak samo broj!

Tekst: E.G.


Image: Getty Images,
Splash,
Instagram

I dok se na društvenim mrežama još uvijek procesuira zatvaranje revije kuće Versace na Tjednu mode u Milanu, a onda i ono kuće YSL u Parizu s bivšim supermodelom Naomi Campbell u glavnoj ulozi, slavna američka glumica i pjevačica, Jennifer Lopez već najavljuje nove, javnosti jednako zanimljive projekte. Naime, preko svog je Instagram profila potvrdila kako će, skupa s kolegicom Shakirom, nastupiti u poluvremenu Super Bowla, najvažnijeg sportskog događanja u SAD-u. Drugim riječima, najtraženija gaža godine, kao i cijeli niz drugih "it" showbizz trenutaka koji su tome prethodili, odlazi ženi koja u svojim pedesetima dokazuje da vrhunac karijere nije dosegla prije dvadeset ili trideset godina.

Uz Lopez, tu je i cijeli niz drugih žena iz javnog života koje u petom desetljeću izgledaju besprijekorno, služe kao pozitivan primjer brige o svom tijelu (čitaj: zdravlju) i odbacuju pomalo uvriježeno vjerovanje po kojem se žena u "određenim" (ma što to značilo) godinama nekako prirodno počinje manje brinuti o sebi i živjeti povučenije. Danas smo, stoga, odlučili izdvojiti žene koje su zakoračile u peto desetljeće života, a koje su u formi života - kako onoj tjelesnoj, tako i onoj mentalnoj. Trebate li, dakle, motivacije za početak vježbanja i govorite li si rečenice poput one da je za vas i tako prekasno, savjetujemo da vam pogledate fotografije i režime vježbanja žena u nastavku. Nešto nam govori da biste se mogli predomisliti.

Halle Berry

Američka oskarovka ima 53 godine i, ne pretjerujemo kad kažemo, nikad nije izgledala bolje. Svoj odličan izgled duguje intenzivnim treninzima sa svojim osobnim trenerom Peterom Leejem Thomasom, treninzima boksa, kao i satovima joge. Uz sve to, priznaje i kako izričito pazi na to što i kada jede, kao i na to da uzima odgovarajuće suplemente.

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina (фото 1)

Elle MacPherson

Nadimak "The Body" ovaj bivši australski supermodel ponosno nosi i danas, sa svojih 55 godina. Kako je u intervjuima u više navrata isticala, trenira čak 5 puta tjedno, pije 3 litre vode dnevno i pridržava se alkalne dijete. Režim nije jednostavan, ali rezultati se itekako vide.

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina (фото 2)

Jennifer Lopez

Treninzi snage u teretani i satovi plesa - tako glasi formula po kojoj svoje tijelo gradi jedna od najseksipilnijih žena svijeta, koja je nedavno proslavila 50. rođendan. Uz vježbanje, ističe i kako se drži i nekih osnovnih pravila, poput onog da nikad ne konzumira alkohol ni kofein, kao i onog da uvijek dobije dovoljnu količinu sna.

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina (фото 3)

Cindy Crawford

Iako se ovih dana u fokusu medija češće nalazi njena kći, model Kaia Gerber, i bivši supermodel svakim javnim pojavljivanjem privuče pažnju. U dobi od 53 godine, trenira 3 puta tjedno, i to treninge koji sadrže kombinaciju vježbi snage i kardio vježbi, a povremeno ubaci i koji sat plesa na šipci. Što se tiče prehrane, kaže kako se drži samo jednog pravila - ne jede procesirane namirnice.

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina (фото 4)

Jennifer Aniston

Miljenica Hollywooda odlično izgleda i s 50 godina, a znamo da velik dio toga duguje i cjeloživotnom prakticiranju joge. Ipak, jedan od njezinih osobnih trenera, Leyon Azubuike, rekao je i da redovito radi treninge snage, boksanja, kardio vježbe... Kaže i kako je jedna od tajni njenog dobrog izgleda u tome što pije jako puno vode.

Jennifer, Halle, Cindy i mnoge druge: Ovako danas izgleda 50+ godina (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više