Search

Kako do glatkih i putenih usana bez medicinskih zahvata?

Kako do glatkih i putenih usana bez medicinskih zahvata?

Dermalogica ima odličan novi proizvod

Tekst: Promo


Image: PR

Bore smijalice gotovo su opojne u kasnim dvadesetima, no u tridesetima postaju sve izraženije i dublje te ih treba tretirati na vrijeme

Smijeh, sunce i godine nekad nisu na našoj strani. Bore smijalice gotovo su opojne u kasnim dvadesetima, no u tridesetima postaju sve izraženije i dublje, a koža usana i oko njih sve je manje elastična. Malo žena zna da se noću koža gotovo dvostruko brže obnavlja, a nanošenjem odgovarajućeg sredstva vaše usne uvijek mogu ostati opojne unatoč suncu i gubitku elastičnosti i u kasnijim godinama. Pravovremenim djelovanjem izbjeći ćete daljnje urezivanje bora.

Kako do glatkih i putenih usana bez medicinskih zahvata? (фото 1)

Smijeh liječi dušu, a sunce hrani tijelo energijom. Uza sve dobrobiti koje nam ta dva faktora pružaju, tijekom godina koža oko usana gubi elastičnost i bore smijalice sve se više produbljuju. Uzroci mogu biti i genetski, no najčešće su vezani uz sam način života. Sretni ste ako imate bore smijalice, no i te bore treba držati pod kontrolom.

Karakteristična su mjesta na kojima koža oko usana gubi elastičnost. Gubitak je uvijek uzrokovan slabljenjem kolagenskih vlakana i smanjenjem lipida usana i kože oko njih pa se usne vremenom stanjuju i gube punoću. Osobito je tome podložna gornja usna pa su bore iznad nje vidljivije, a Kupidov luk sve manje naglašen.

Novi proizvod iz Dermalogice pomaže u tretiranju bora oko usana

Poznata svjetska marka vrhunske kozmetike Dermalogica i stručnjaci International Dermal Instituta razvili su posebnu njegu koja sadrži preventivni i korektivni noćni tretman za područje oko usana. Sada tako možete isprobati Nightly Lip Treatment, proizvod koji u vrijeme najbrže obnove stanica vidno djeluje na bore oko usana zapunjujući ih i potičući stvaranje prirodnog kolagena i oporavljanje lipida. Usne ostaju pune, putene i glatke.

Kako do glatkih i putenih usana bez medicinskih zahvata? (фото 2)

Nightly Lip Treatment sadrži pet ključnih sastojaka za ciljano brisanje znakova starenja: indijski encijan, specijalnu formulu za volumen koja sadrži aktivne kemijske spojeve, glicerinski kompleks i hidratantni kompleks saharida iz jabuke, ekstrakt sjemenki sezama i shea maslac. Isprobajte ga, zadržite glatke i putene usne te vidno usporite razvoj bora oko usana, a za još informacija posjetite Dermalogicu na njihovoj web stranici, Facebooku i Instagramu.

Kako do glatkih i putenih usana bez medicinskih zahvata? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više