Search

Kako izgleda beauty rutina Leandre Medine prije večernjeg izlaska?

Kako izgleda beauty rutina Leandre Medine prije večernjeg izlaska?

Popularna blogerica otkrila koje proizvode koristi


Image: Buro247 arhiva

Američka blogerica i trendseterica, Leandra Medine, za svoju je prijateljicu Emily Weiss i njezinu beauty publikaciju Into The Gloss, otkrila kako izgleda njezina beauty rutina pred večernji izlazak

Leandra je za Into The Gloss otkrila kako više ne odlazi u noćne klubove i ostaje tamo do kasno u noć, već se njezina druženja s prijateljima odvijaju nakon posla. Upravo zbog toga joj je važno da joj je makeup postojan od 9 ujutro do 9 navečer. "Ako sam taj dan odjenula nešto jednostavno onda ću na oči staviti tuš i maskaru, a na usne crveni ruž," rekla je Leandra za ITG. Obožava crveni ruž i koristi Carmen ruž iz linije NARS Audacious. Kad je tuš za oči u pitanju, bira onaj britanske tvrtke Eyeko, dok obrve voli istaknuti smeđom Glossierovom Boy Brow maskarom za obrve. Za toplijih dana ne nosi makeup, nanese tek kremu za lice i Nars Casino Bronzer ili pak Armanijev Fluid Sheer da istakne prirodni sjaj kože.

Kada govorimo o parfemima, Leandra je vjerna mirisima Le Labo Thé Noir 29 i Byredo Rose of No Man's Land. "Thé Noir volim jer je mošusni, ali ne pretjerano muževan, a Byredo je vrlo osvježavajuć i ima svojevrsni efekt iznenađenja" kazala je za ITG. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više