Search

Kako postići savršen novogodišnji beauty look?

Uz ove proizvode će biti lakše

Tekst: A.P.


Image: Senja Vild

Atraktivan i dugotrajan makeup je najbolji odabir za doček Nove godine...

U novogodišnjoj večeri žene se često odlučuju za dva beauty klasika - tuš na očima i crveni ruž ili dobar smokey look s neutralnim usnama. Iako smokey look nije teško napraviti i većina žena ga je svladala, trebate pripaziti na količinu sjenila koje stavljate kako ne biste završili s tamnim krugovima oko očiju. Manje je uvijek više, i to pogotovo vrijedi za smokey eyes u kućnoj izvedbi.  

Nyx - Born To Glow

Ove sezone je najveći naglasak na blistavom i sjajnom tenu koji izgleda zdravo. U ponudi je bezbroj proizvoda kojima možete postići taj seksi glow, kako tekućih tako i matiranih. Kod primjene produkata ove vrste pripazite da ih nanosite u decentnim dozama na područje jagodica i čeone kosti kako bi se svjetlo lijepo reflektiralo i kako biste naposljetku dobili taj željeni izgled.

Nyx - Away We Glow

Ista je stvar i s iscrtavanjem obrva. Olovka treba biti u skladu s vašom prirodnom bojom obrva. Ako imate tanke obrve iscrtajte ih olovkom prigodnog tona i potom sjenilom za obrve popunite sitne rupice koje vidite. Za dobar smokey, pored crne olovke, trebat će vam kvalitetna maskara. Naša makeup artistica Petra Sever kaže da je uvijek najbolje nanijeti dva sloja kako bi se dao dramatičan izgled oku. Vjerojatno ste dobro upoznati s pravilnim nanošenjem maskare i činjenicom da je nanosite od ruba trepavica kako biste ih počešljali i izdužili.

Na snimanju smo koristili Haute & Naughty Lash od kuće MAC Cosmetics koja ima dvije vrste četkica (tanju i deblju), a s kojima možete postići različitu gustoću trepavica. Ako su oči tamne, imperativ je da su usne u neutralnim roskastim tonovima. Tekući ruževi koji ostavljaju mat finiš i kvalitetna sjajila najbolji su odabir za puniji izgled usana. Ako ste još u potrazi za idealnom neutralnom nijansom obratite pažnju na NYX Professional Make Up Mega Shine Lip Gloss u nijansama Nude Peach ili Juicy Pink koji smo koristili na snimanju novogodišnjeg editorijala. Brendove NYX Professional Make Up i MAC Cosmetics možete pronaći u Arena Centru.

MAC - Haute & Naughty Lash

 

Nyx - Brow Pencil

Nyx - Mega Shine LipGloss

Nyx - Finishing Powder

MAC rumenilo

Video: Sanja Bistričić

Make up: Petra Sever

Kosa: Lucija Andrejić za Ruža Salone

Model: Ana Marija Cajner (Talia Models)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više