Search

Kako se probuditi sa savršenom frizurom i čistom kožom?

Kako se probuditi sa savršenom frizurom i čistom kožom?

"Slip"

Tekst: E.G.

Image: NET-A-PORTER

Ako spadate u one kojima spavanje i posteljina utječu na probleme s kosom ili čak kožom, ovaj brend bi mogao biti upravo ono što tražite

Scenarij koji slijedi svima je poznat. Temeljito obavimo večernju rutinu prije odlaska krevet, očistimo i hidratiziramo lice te počešljamo netom opranu i osušenu kosu, a onda se ujutro probudimo i čini se kao da ništa od toga nismo napravili. Kosa odjednom izgleda kao da vodi neki svoj život i čini se kao da ne možemo napraviti baš ništa da je dovedemo u stanje od večeri prije, a na licu često osvanu nepravilnosti kojih ne bi trebalo biti. Dobro je poznato kako posteljina može utjecati na sve navedeno, a kad govorimo o licu, posebno govorimo o onima s osjetljivom kožom. Australska tvrtka "Slip" je svoje proizvode odlučila posvetiti upravo takvim problemima.

Kako se probuditi sa savršenom frizurom i čistom kožom? (фото 1)

U njihovoj se ponudi nalaze različite svilene jastučnice i maske za spavanje uz koje ćete se buditi odmorniji, imati čišće lice i kosu s kakvom ste i otišli na spavanje. Osnivačica Fiona Stewart je došla na ovu ideju kad joj je dermatolog, zbog problema s aknama, preporučio spavanje na svilenoj posteljini, no nije je mogla nigdje pronaći. Kad je napravila svoju, vidjela je da su rezultati obećavajući, kako u primarnom segmentu kože, tako u onom vezanom uz kosu. S vremenom je na tržište plasirala i svilene maske za spavanje koje blagotvorno djeluju na područje oko očiju, a sve skupa bi trebalo imati i blagotvoran učinak na borbu protiv bora. Sve navedeno dolazi u cijelom spektru boja, a može se naručiti preko Net-a-Portera.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više