Search

Kako stilizirati kosu ove jeseni?

Kako stilizirati kosu ove jeseni?

Prijedlozi vodećih svjetskih imena

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ru,
Imaxtree

Inspirirajte se najljepšim lookovima sa svjetskih modnih pista i nemojte se bojati poigrati s drugačijim stilovima

Nakon što smo kosu u ljetnim mjesecima uglavnom nosili u repu, punđi ili pak pustili da ju morska sol prirodno oblikuje, sad je došlo vrijeme da joj se ponovno detaljnije posvetimo. Obnavljaju se boje, pramenovi, šišaju ispucali vrhovi i potencijalno razmišlja o promjeni. Ako vam radikalniji rez trenutno nije opcija, razmislite barem o nešto manje drastičnim načinima za postizanje drugačijeg izgleda. U nastavku smo izdvojili vodeće trendove sa svjetskih modnih pista koje smo imali prilike vidjeti, a u kojima svatko može pronaći nešto za sebe.

Ukosnice

Zaboravite na one sitne crne ukosnice kojima se uvijek gubi svaki trag i koje imaju isključivu funkciju pridržavanja kose. Ove se jeseni nose predimenzionirane ukosnice svih boja i oblika koje možete uskladiti s nakitom ili pak same mogu poslužiti umjesto njega. Na revijama su najzastupljenije bile one koje dolaze s cirkonima, i to kako bi se postigao slavni "Margot Tenenbaum" look

Kako stilizirati kosu ove jeseni? (фото 1)

Pletenice

Ako ste mislili da su se proteklih sezona iscrpile već sve moguće varijante pletenica, prevarili ste se. Ponovno ćemo ih viđati i to na sve moguće načine, a na vama je da odaberete varijantu koja najbolje pristaje vašem obliku licu. Možete nositi klasičnu puštenu pletenicu, tzv. vjenčić uz glavu ili popularnu "riblju kost". 

Kako stilizirati kosu ove jeseni? (фото 2)

Mašne

Ovo je trend koji nam apsolutno nikada ne može dosaditi. Koju god da frizuru napravite, elegantna mašna će ju učiniti još ljepšom i zanimljivijom. Dizajneri su se ove sezone mahom odlučivali za niski rep ili punđu koja se veže baršunastom mašnom, ali isto se tako može nositi poput ukosnice koja pridržava šiške. 

Kako stilizirati kosu ove jeseni? (фото 3)

Vrpce

Iako će vam se možda učiniti da između vrpci i mašni nema neke razlike, to nije posve točno. Naime, mašne se vežu s masovnijim trakama, dok su vrpce u pravilu tanje i možete ih vezati na razne načine, od kojih su mašne samo jedan. Vrpce možete kombinirati s drugim aktualnim trendovima, pa je tako možete postaviti na kraj vaše padajuće pletenice ili ju pak koristiti za vezanje visokog repa.

Kako stilizirati kosu ove jeseni? (фото 4)

Rajf

Omiljeni modni dodatak iz djetinjstva se vraća, i to na velika vrata! Želite li nositi puštenu kosu ili je vezati u punđu, a pritom hoćete izgledati malo elegantnije, rajf bi mogao biti rješenje koje tražiti. Ako je bogato ukrašen, možete sa sebe ukloniti sve druge komade nakita te se odlučiti na jednobojni stajling čija je "kruna" upravo rajf.

Kako stilizirati kosu ove jeseni? (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više