Search

Ljetni ten u bočici: 13 laganih tekućih podloga koje obožavamo u toploj sezoni

Ljetni ten u bočici: 13 laganih tekućih podloga koje obožavamo u toploj sezoni

Daju sjaj licu i jako su lagane teksture

Tekst: A.P.


Lagana tekstura, solidna moć prekrivanja i lagani sjaj, glavne su karakteristike ljetnih tekućih podloga koje vam donosimo danas. Ljetni mjeseci nisu pogodni za teške pudere i podloge što vjerojatno znate. Veće su šanse da će vam koža reagirati ako je opteretite s kombinacijom tekućeg pudera guste teksture koji onda fiksirate s nekim puderom u kamenu ili prahu. Koža treba disati i treba joj dati mogućnost da se regenerira i odmori od stresa, smoga i težeg make up-a. Iz tog razloga tonirane emulzije, BB kreme i lagane tekuće podloge su spas za kožu kojoj treba predah u ljetnim mjesecima.

Jedan od naših provjerenih favorita iz ovog područja je Chanelova kolekcija Les Beiges koja svake sezone donosi kolekciju laganih podloga koje dobro prianjaju na lice, vodenaste su teksture, prekrivaju male nesavršenosti tena (neće vam biti pod pomoći ako imate ozbiljnijih problema s tenom) i daju onaj zdravi sjaj koji se posebno ističe na suncu. U prošlosezonskoj kolekciji ćete pronaći Sheer Healthy Glow Tint koja ima SPF 30 i koja je još u ponudi brenda. Idealna je podloga za dan jer nemate osjećaj težine na licu, a lice vam izgleda zdravo i odmorno. U novom izdanju Les Beiges kolekcije otkrili smo Water Fresh Tint koji ima minijaturne sjajne čestice (nisu presjajne pa se ne morate bojati da ćete izgledati kao disko kugla na suncu). Također je lagan za nanošenje, tekstura je divna i licu daje decentan sjaj. Ova podloga nema SPF te ćete morati nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom prije korištenja.

Chanel

Ako je vjerovati internetu, tj beauty blogericama/vlogericama i svim online stručnjakinjama, Charlotte Tilbury ima asa u rukavu sa svojim proizvodom Unisex Healthy Glow koji je kako kažu "ljeto u bočici". Hidratizira kožu i boja se formira po vašem tenu te nema nezgodnih prelaza i diskoloracije. Francuski ljekarnički brend Lierac je predstavio novu ediciju kolekcije Sunissime - prvu anti-age njegu za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu. Djelovanje Sunissime linije temelji se na pro-taurinu, hijaluronskoj kiselini i peptidima. Taurin, koji nastaje od pro-taurina djelovanjem UV-zraka, prirodna je aminokiselina koja čuva staničnu membranu, potiče obnovu i hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava gubitak vode iz kože, a peptidi potiču proizvodnju melanina i ubrzavaju tamnjenje. Pro-taurin i aktivni sastojci koji kombiniraju najbolje od znanosti i prirode koži daju preplanulost i zdravi sjaj. U toj kolekciji ćete pronaći Lierac Sunissime tonirani fluid za lice SPF 30 i SPF 50 što odmah rješava dva problema u jednom - lijep ten i zaštitu od sunca.

U galeriji pogledajte 13 ljetnih prijedloga tekućih podloga za lice.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više