Search

Luksuz za kožu: Savršeno blistava podloga i svilenkast sjaj uz novitet iz Giorgio Armani kolekcije

Luksuz za kožu: Savršeno blistava podloga i svilenkast sjaj uz novitet iz Giorgio Armani kolekcije

Na našoj wish listi

Tekst: BURO.

Image: Imaxtree,
PR

Giorgio Armani brend tržištu je predstavio LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER koji na savršen način priprema kožu i predstavlja sjajnu podlogu za tekući puder. HYDRATING PRIMER pridružuje se nagrađivanom tekućem puderu LUMINOUS SILK FOUNDATION i dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi. Primer tenu daje blistav sjaj prije nanošenja šminke te pruža osjećaj hidratacije, ugode i glatkoće pa tako koža predivno odbija i sakuplja svjetlost. Danju i noću ona zadržava svoj savršen sjaj.

ARMANI SILKY GLOW

Linija LUMINOUS SILK utjelovljuje filozofiju Giorgija Armanija o naglašavanju prirodne ljepote te su proizvodi u ovoj liniji nadahnuti finom teksturom satenske svile te ispravljaju i ujednačuju ten. LUMINOUS SILK stvara trenutan sjaj bez prihvaćanja kompromisa - pruža besprijekoran rezultat za bezbojan završni potez te svjež, zdrav i sjajan izgled kože. LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER stvara isti blistav sjaj po kojem je poznat i prije naveden tekući primer, a zahvaljujući formuli koja oblikuje lice pomoću svjetlosti i smanjuje vidljivost nesavršenosti te njegovoj laganoj teksturi, ovaj kultni tekući puder uživa pohvale medija i povjerenje kupaca.

 

Luksuz za kožu: Savršeno blistava podloga i svilenkast sjaj uz novitet iz Giorgio Armani kolekcije (фото 1)

 

Za izgled bez greške

Tehnološki napredna formula baze LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMERA pridonosi koži na različite načine. Glicerin stvara blistav sjaj. Bezbojnim polimerom i dvodimenzionalnim pigmentima učahurenima u kristale postiže se učinak uljepšavanja. Formula ulja u vodi daje svježu teksturu za izgled bez šminke pa je tako koža hidratizirana i ugodna na dodir, čini se nježnijom i mekšom te izgleda sjajno.

Svestrani primer nudi različite upotrebe i rezultate, ovisno o tome kako se nanosi. Baza je lagana i ugodna za nošenje, jednostavno se nanosi i pruža izgled bez greške, bilo da se nanosi kao podloga prije tekućeg pudera ili preko tekućeg pudera za definiranje i naglašavanje crta lica.

Nanosite li je prije nanošenja pudera, vrhovima prstiju nanesite bazu veličine oraha na kožu, od sredine prema vanjskom rubu lica. Rezultat je ten pripremljen za nanošenje tekućeg pudera, uz sjajan izgled. Za nanošenje preko tekućeg pudera, najprije je preko tekućeg pudera potrebno nanijeti bazu veličine bisera vrhovima prstiju, obraćajući pozornost na vrhove jagodica, luk iznad oka i Kupidov luk za stvaranje posebno svježeg izgleda.

Za nanošenje preko ruža za usne dovoljna će biti tek mala količina baze koja se može nanijeti vrhovima prstiju preko svakog ruža. Naglasak treba biti na središtu usana, da bi se posvijetlile i definirale konture usana.

Luksuz za kožu: Savršeno blistava podloga i svilenkast sjaj uz novitet iz Giorgio Armani kolekcije (фото 2)

Ono što ga čini i više nego odličnim make up saveznikom jest činjenica da se novi LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER može upotrebljavati kao dio cijele rutine šminkanja, posebice za blistavo sjajan i blještav ten.

Prvo se koža priprema za nanošenje šminke s pomoću baze primera, zatim slijedi tekući puder LUMINOUS SILK FOUNDATION koji dolazi u 16 nijansi te ispravlja, ujednačuje i usavršuje ten, za trenutno sjajnu kožu. Prah LUMINOUS SILK COMPACT koji stvara polu-mat, bezbojan završni izgled, upotrebljava se preko tekućeg pudera i savršen je za manje popravke tijekom dana. Dostupan je u 8 nijansi. FLUID SHEER može se nanijeti nakon tekućeg pudera za naglašeni izgled te za dašak sjaja i boje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više