Search

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara

Julianne Moore, Keira Knightley, Emma Stone…

Lijepe glumačke zvijezde, osim prekrasnih toaleta, crvenim tepihom "prošetale" su i odličan make-up

Završna večer dodjele Oscara prošla je u znaku glumačke kreme odjevene u najfinije kreacije koje ni izbliza ne bi bile toliko elegantne da nije onog pravog make-upa koji baš uvijek dolazi kao točka na i svakoj kombinaciji, a često kao i ženin najbolji modni dodatak. Donosimo vam top pet najboljih beauty lookova s crvenog tepiha. 

Crveni tepih ne bi bio onaj pravi bez lijepe i krhke plavuše Cate Blanchet koja nas je i ove godine počastila svojom prisutnošću. Njezina ležerna visoko podignuta kosa bila je odlična kao i uvijek, no, zasluge za njezin blistav sjaj pripadaju vizažistici Jeanine Lobell koja je Cateinom licu podarila onaj zdravi glamurozni sjaj. Ljubičasti ruž za usne i lagano osjenčani kapci zaokružili su cijeli look lijepe glumice te istaknuli njene duboke plave oči.

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara (фото 1)

Lagani romantični valovi u kosi lijepe glumice Keire Knightley postali su praktički njezin zaštitni znak, a kao i uvijek, za njih je zaslužan njezin stilist Ben Skervin. Make-up je ostao vrlo nježan, gotovo slatkast, pa je Keira zabljesnula s tek lagano osjenčanim kapcima i tek mrvicu naglašenim usnama ružem boje mesa, što se idealno uklopilo u njezin cjelokupan romantičan i pomalo boho look.

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara (фото 2)

Lijepa plavuša Rosamund Pike odlučila se za jednostavnu, mogli bismo reći čak pomalo zgužvanu, ležernu i visoko podignutu punđu koja je otkrila njenu takozvanu undercut frizuru na potiljku. Cijeli make-up ostao je vrlo nježan u nude nijansama, s naglašenim obrvama, što je ostavilo dojam vrlo nenametljivog i osvježavajućeg glamura.

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara (фото 3)

Još jedna dama bez koje ne možemo zamisliti crveni tepih, a to je naravno prekrasna i uvijek nasmijana Emma Stone. Uz asimetričan bob upotpunjen nježnim glamuroznim valovima, glumica je zablistala s tek nježno osjenčanim očima i malo naglašenijim usnama u boji breskve.

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara (фото 4)

Julianne Moore, glumica koja s godinama postaje sve ljepšom i ljepšom, i jedna od rijetkih koja Hollywoodu prkosno pokazuje što znači starjeti na dostojanstven način, definitivno može ovu godinu proglasiti svojom. Osim što je kući ponijela kipić za najbolju glavnu glumicu u filmu "Still Alice", Julliane je zablistala jednostavnim, ali upečatljivim make-upom u dubokim ljubičastim tonovima koji odlično pristaju njenoj blijedoj puti. Za frizuru je bio zaslužan stilist Marcus Francis, koji je glumici odlučio podignuti kosu u jednostavnu klasičnu punđu koja je odlično zaokružila cjelokupan look prekrasne glumice.

Najbolji beauty lookovi s dodjele Oscara (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više