Search

Najbolji beauty proizvodi s mirisom kokosa

Najbolji beauty proizvodi s mirisom kokosa

Kad srce kaže ljeto – kaže kokos

Ništa ne opisuje ljeto poput mirisa egzotičnog kokosa. Sigurno se sjećate ljetnih dana u djetinjstvu kad je aroma kokosa bila svugdje prisutna – u najdražoj kremi za sunčanje ili osvježavajućem ljetnom sladoledu?

Ovaj očaravajući miris u trenu će vas prebaciti na neku otočnu republiku poput Sejšela ili egzotične plaže Havaja. No, zašto baš kokos? Kao izuzetno hranjiva namirnica, kokos čini većinski dio prehrane u otočnim zemljama koje karakterizira dugovječnost te vrlo niska razina pojave srčanih bolesti. Ova je biljka bogata vlaknima i predstavlja odličan izvor vitamina i minerala stoga ne čudi činjenica kako se kokosova palma smatra "drvom života". Iako je kokos izuzetno koristan u prevenciji i liječenju niza oboljenja, on se u zapadnom svijetu najčešće koristi kao alternativa skupljim beauty proizvodima. Poznate su blagodati kokosovog ulja koje se pokazalo odličnim za njegu suhe kože i kose.

Ako ste u potrazi za proizvodom na bazi kokosa savjetujemo da proučite našu galeriju u kojoj donosimo neke mirisne produkte koji vas neće ostaviti ravnodušnima:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više