Search

Najbolji proizvodi za održavanje preplanule puti

Najbolji proizvodi za održavanje preplanule puti

Što učiniti kako biste što dulje zadržali brončani ten


Ljetna bezbrižnost i opušteni dani na plaži osjećaji su koje želimo ponijeti sa sobom i u ranu jesen, a s njima i zadržati preplanuli ten

Na beauty tržištu, na sreću pripadnica ženskog spola, postoji niz proizvoda koji će produljiti preplanuli ten, ali i pobrinuti se o hidratizaciji kože i njenoj zaštiti. Kako bi boja bila što dulje postojana, kožu je potrebno hidratizirati. Savjetujemo vam koristiti losione ili mlijeko nakon sunčanja, baš kao i NIVEA Sun In-Shower Refreshing After Sun Lotion s pomoću kojeg možete postići optimalnu vlažnost kože ili Biobazin Summer Ten Maximizer, čija formula ima dvostruko djelovanje: intenzivno njeguje kožu nakon izlaganja suncu i produljuje postojanost preplanulog tena.

Ako želite pojačati boju, posegnite za odličnim proizvodom kao što je St. Tropez Self Tan ili James Read Overnight Tan s kojim ćete postići predivnu nijansu. Ako ste još na moru i uživate u zadnjim danima ljeta, preporučujemo vam Australian Gold ulje za sunčanje čija će vam formula omogućiti brže tamnjenje kože. Imajte na umu da se koža obnavlja u periodu od 20 do 28 dana, tako da će nakon nekog vremena preplanulost ipak izblijedjeti unatoč svim naporima da je zadržite.

Mi vam donosimo najbolje proizvode kako biste što dulje zadržali zlaćanu boju na koži.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više