Search

Neka posjet Farmacijinom Sportskom savjetovalištu bude i vaša novogodišnja odluka

Neka posjet Farmacijinom Sportskom savjetovalištu bude i vaša novogodišnja odluka

Odluka koju nećete požaliti!

Urednik: BURO.


Image: John Pavlish

Blagdani su iza nas, no mnogima je ostao neželjeni podsjetnik na prekomjerno uživanje u ukusnim zalogajima. Ovdje nije riječ samo o suvišnim kilogramima i estetskom problemu - omjer elemenata kao što su mast, voda i proteini iznimno je važan za zdravlje cijelog organizma, a njihova neravnoteža može dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih poteškoća. Bez obzira na stil života, možemo se složiti da loša tjelesna forma ne jamči obećavajući početak nove godine.

Neka posjet Farmacijinom Sportskom savjetovalištu bude i vaša novogodišnja odluka (фото 1)

Cjelokupno stanje svog organizma odlučila je provjeriti i poznata reperica i trendseterica Karla Zelić, poznatija kao Superbabe Killah, uz pomoć Farmacijinog uređaja za analizu sastava tjelesne mase Gaia. Njegova je primjena i više no jednostavna - ispitanik staje na uređaj, koji u samo nekoliko sekundi očitava parametre koji omogućuju detaljniju analizu rezultata - količinu minerala, proteina, masti i vode, tjelesnu masu bez masti i minerala, biološku starost organizma, bazalni metabolizam te ukupnu potrošnju energije.

Neka posjet Farmacijinom Sportskom savjetovalištu bude i vaša novogodišnja odluka (фото 2)

"Iako inače redovito vježbam i pazim na prehranu, priznajem da mi je disciplina malo popustila tijekom blagdana. Stoga mi je jedna od novogodišnjih odluka bila što brže se vratiti u formu u čemu mi je znatno pomogla i Gaia, koja ne samo očitava trenutno stanje nego i daje ciljane preporuke prema mom tipu tjelesne građe i općenitom stilu života. Topliji dani se bliže, a na nama je da ih spremno dočekamo", poručila je Superbabe Killah. Stoga, ako želite fit formu, navratite u Farmacia sportsko savjetovalište u Arena centru i na licu mjesta provjerite što vam sve vaše tijelo poručuje. 

Leave a comment

više