Search

Niski rep je omiljeni trend it djevojaka koje pratimo na Instagramu

Niski rep je omiljeni trend it djevojaka koje pratimo na Instagramu

Tekst: Manda Javorina


Image: BURO.

Beauty trend u karanteni? Da! I za njega ne treba ništa novo kupiti ili naučiti neku kompliciranu tehniku koju frizeri imaju u malom prstu (osim što morate znati namjestite timer na pametnom telefonu ako želite da svoju frizuru i fotografirati). Predstavljamo vam - niski opušteni rep. Idealan, kako za izležavanje, tako i za sastanke na Zoomu (vrpca zavezana u mašnu i baršunasti ili svileni scrunchie su najbolji način da ovu frizuru upgradeate za virtualni večernji izlazak). Idealna protuteža zategnutom repu na vrh glave (koji na lice djeluje poput mini liftinga), beauty pandan zavjesi koja "pleše" na povjetarcu, finoj pidžami i samopouzdanju. Zero pressure.

Može se izvesti u nekoliko varijanti koje idu od neobavezno provučene kose kroz gumicu tako da niste sigurni ni imate li zapravo rep, preko uvojaka vezanih maramom (predlažem da ispod nje ipak stavite gumicu s obzirom na to da je većina marama tanka, mekana i svilenkasta te klizi s kose pa ćete provesti jako puno vremena popravljajući nešto, što je protivno prvobitnoj svrsi ove hit frizure), do uredno začešljanog repa sa pufastom gumicom, odnosno scrunchiejem koji smo vratili na redovan repertoar u posljednje vrijeme te, na kraju, elegantna verzija frizure u kojoj je rep podijeljen na dva dijela koja su lagano uvrnuta i na kraju pričvršćena gumicom.

Ostaje još (samo) da ovladate vještinom fotografiranja vlastitih leđa - eto, lagala sam, ipak vam treba neka nova vještina - s obzirom na to da je samo pitanje dana kada će se iz ovog trenda izroditi neki novi beauty challenge. Pogađate, slikanje u oversized blejzeru navučenom naopačke!

Leave a comment

više